drømmer blir virkelighet ( personene )

Drømmen blir virkelighet

En presentasjon av de mest sentrale personene i historien.

Tia-Mari Karstan. Tia som hun blir kaldt er ei snill, rolig og grei jente. Tia er sky, og snakker ikke til hvem som helst, man må gi henne en sjanse til å bli kjent med henne, for da kan hun prate. På skolen er Tia en flink elev, hun følger med i timene og får gode karakterer. Hun går i tiendeklasse og ser alvoret i det. selv om hun er stille før du blir kjent med henne, er hun ei jente full som elsker fart og spenning. I friminuttene når hun ikke sitter og holder Kelly med selskap spiller hun fotball lamme guttene. Tia er også en dagdrømmer. Man kan si hun føler at hun lever i fantasien sin. Når Tia ikke er ute og finner på noe, så kan hun sette seg ned og skrive i evigheter.
Tia er også noe utenom det vanlige, for hun kan se ting før det skjer på en måte. Tia kan plutselig drømme ting, også skjer det. Hun har en evne som vil skape problemer for henne.

Oddbjørn Kaildal. han går i niendeklasse på samme skole som Tia. Han er en utrolig snill person, og er ganske flink på skolen. Høy og tynn. Han har strenge foreldre som forventer seg gode karakterer. Han er også glad i sport. Kanskje mer skisport, enn fotball. Med ren tilfeldighet møter han Tia.
Oddbjørn spiller en stor rolle når en ulykke hender.
Tia igjen får en merkelig følelse av et vennskap, et usedvanlig vennskap til en gutt hun knapt nok kjenner. En gutt hun ikke har sett før hun ser han i en vond drøm og deretter noen uker senere ser han i virkeligheten..

Sara GoLad. Hun går i tiendeklasse på en annen skole. Hun og Tia har vært bestevenner en god stund. I tias øyne er Sara den beste personen ever. Tia vet hun alltid kan stole på at Sara er der når hun trenger henne. Det folk ikke vet om Sara er at hun og Tia lever i en annen verden. Begge to ønsker de lever i en verden kaldt Nat- verden, eller Orlando- verden. Noe de synes er utrolig morsomt. Begge er ganske så like og har utrolig god fantasi. Her snakker man bestevenner.

Chris Bravar: Tia visste det ikke, men hun hadde en gang hatt en stebror. Hun fikk ikke vite det med en gang, men hun får vite det når hun er eldre, og da Chris skal på samme tru som henne, får hun sjansen til å møte den såkalte broren sin.

Kelly Klørksen. ei av venninnene til Tia på skolen. Hun er jo bestevenninnen da, hun er snill og grei og har litt spesiell personlighet. Hun er ganske stille på skolen, og skjemmes når Tia setter i gang med sine skinnsyke påfunn. Ellers på fritiden er Kelly ganske artig. Hun er full av liv og kan prate hull i hodet til folk. Hun og Tia har mange like egenskaper, noe som knytter dem godt opp mot hverandre.

Christian Ostensen. klassens kjekking. I Tias øyne er han den mest perfekte gutten i klassen. Hun kan drømme om han, men mange ganger har hun vært såret. Hun har hatt øynene åpne for han siden de gikk i 8ende klasse. Ikke en eneste annen gutt har kommet inn i tankene hennes, men i tiende får hun øyne litt mer opp og ser at det finnes andre. Christian er snill og grei, men er litt slu og får Tia til å hjelpe seg til å jukse på prøver. Noe hun innser at han på en måte bruker henne, og dermed begynner hun å sette ned foten, for å oppdage at noen ting er ikke verdt hennes oppmerksomhet.

Bjarne Ralang: Tia kjenner ikke så godt til Bjarne. Han går ikke på skole der hun går på skole, men i 9ende klasse i byen. Han har fin mave og er en Person Kelly gjerne skulle likt å blitt bedre kjent med. etter hvert som Tia får vite mer om Bjarne får hun sine tvil om han. Han har utsende, men han drikker, snuser og tar dop, men er ellers ganske snill. Kelly derimot ser ikke ulempene og tenker han er fin..

I tillegg er det mange personer og bli kjent med. Blant annet møter man Tor, som ikke er fra samme plass som dem, men fra en annen plass. Men han snakker mye over nettet med Kelly og Tia og er en gammel venn av Oddbjørn. Man møter også Elias, drømmegutten til Sara, Sondre og Mariann som er forelsket i hverandre og mange flere.

Sånn helt kort, prologen vil virke litt ulogisk, for da har ikke Tia hørt om Oddbjørn. Hun vet ikke at han eksisterer. Kapittel 1 vil det bli ganske mye hopping i tid. Man kommer første skoledag i tiende hvor hun har en viss aning om hvem denne Oddbjørn er, også blir det mer hopping til de plutselig får vite at de skal reise til denne lystlandsbyen. Så bare sånn at folk vet det, blir det litt hopping i første kapittel. Håper folk vil synes dette høres spennende ut.

Mysterygirl   Nordland

 

    Eiketreet
OoOoOoO
Merket noen likheter med Tia... veldig bra, jeg leser videre med en gang! du hadde et par slurvefeil, men det kan skje alle=) Hvordan kan stemmeknappen svikte meg i en sådan stund?????
klem fra LInnea<3

14/12/2008 15:42

 
    Mysterygirl
hihihi=)
Tia er spesiell ja^^
ja skrev det en helg klokken 3 om natten og var dødstrøtt, men klarte ikke vente x)

det gjør ikke noe:)

14/12/2008 16:07

 
    Mysterygirl
jepp:)
ekke det bra?? x'''D

GLA I DÆ Å <333<3

31/12/2008 18:19

 
    Mysterygirl
til Redaksjonen :)

kan dere være så snill å redigere navnet til Oddbjørn Kaildal til Oddbjørn Kailadail??

hadde blitt vældig glad for det :)

hilsen mystery

11/01/2009 18:46

 
    Blueberry
Kjempebra! ^^
Skal garantert lese videre, jeg! (a)
Hvorfor er stemmeknappen borte akkurat NÅ?! Flosshatt!
*latestemme* (a) :'D
Klem fra Lessién <3

15/01/2009 20:20

 
    Mysterygirl
Takk Lessién :D <3
glad du liker det :D <3

15/01/2009 20:31

 
    Snøhvit
Hehe, gleder meg til å lese serien da..:)

Smart ide, det å lage en liten tekst der du
forteller og beskriver personene. Jeg pleier
nemlig å bruke litt tid på dette på fortellingene
mine, så det kan bli litt kjedelig.

Jeg syntes at jeg ligner mest på Tia ^^
Jeg er nemlig veldig flink på skolen, en skikkelig
ivrig dagdrømmer og det er veldig mange som
sier at jeg har for løpsk fantasi.
Jeg elsker å skrive, og liker både fotball og fart
og spenning.
Jeg er ganske sjenert og en litt stille og usosial
person...
Men derimot har ikke jeg en spesiell evne XD

Stå på ^^

25/07/2011 16:34

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.