en tanke om en jeg elsker, men som ikke elsker meg

Bare tanker, skrevet uten mål og mening. Bare måtte skrive dette. Vet liksom ikke hvorfor, eller vet grunnen. Følelsene tok litt overhånd..

håper en spesiell leser dette;)

Jeg kan ikke noe for det. Du forstår ikke at jeg liker deg. Når jeg ser deg på skolen, hopper hjertet mitt over mange flere slag. Når jeg ser inn i dine FINE øyne, tar du pusten fra meg.
Du trodde nok aldri på meg. Det virker ikke som om at du tror meg når jeg sier jeg liker deg.
             Tårene mine strømmer for deg. Hjertet mitt dunker for deg. Livet mitt ble helt når jeg ble kjent med deg. Noen hadde knust mitt hjerte før, men du gjorde det helt. Jeg vil så gjerne fortelle deg hvor mye du betyr for meg. Du er ikke i mitt hjerte, du er mitt hjerte. Hvorfor forstår du ikke? Har du forstått? Jeg prøver å sende hint, prøver, men er… jeg finner ikke ord.
             Jeg vil alltid ta i mot deg når du faller. Jeg vil så gjerne hjelpe deg. Jeg kan bære noen av dine bører. Jeg vil det. Jeg vil fjerne smerten du måtte føle. Jeg kan lide for deg. Ikke bare kan jeg det. Jeg gjør det nå. Jeg tar i mot deg når du faller, men tar du i mot meg? Vel jeg bryr meg ikke. Bare du ikke blir skadet, du får ikke lov, du er alt, ALT.. Forstår du det? Vær så snill og forstå det!
Du ser det kanskje ikke, men jeg lider for deg.
            Jeg gråter blod. Tårer fra mitt hjerte. Jeg kjemper tappert for deg. Men du vet ikke hvem jeg er. Jeg er ikke som du tror. Jeg er smilende og glad sammen med deg, men når jeg er hjemme, gråter jeg. Mine tårer strømmer for deg. Mitt hjerte vil snart bli revet i to. det holder på å briste. Jeg kjenner en stadig voksende smerte. Følelsene mine styrer meg. Jeg håper du forstår hvor utrolig mye du er verdt. Du er en i en million. Du er utrolig. Du er ubeskrivelig, du er vakker, du er… jeg har ikke ord, du er liksom ALT.. Jeg vet jeg i gjentar meg, men jeg må… du er for god for meg. Jeg er ikke noe, jeg har følelsen av at jeg på en måte bare er luft i din verden. Mitt liv minner om en sang, mine følelser minner også om det.. Hele denne forvirrende situasjonen jeg er i, forvirrer meg, minner meg om sangen.
              Tenk, se, jeg kan si, du minner om det mest perfekte som finnes, men du minner også om sangen last christmas.


Last christmas, I gave you my heart, but the very next day, you give it away.

Du ville aldri ha lurt på hvorfor jeg sa denne sangen? Men det er fordi jeg gir deg mitt hjerte, men du vil nok gi det bort. Du betyr så meget. Den dagen du dør, vil jeg ikke ha noe å leve for. Jeg vill falle sammen og dø. Den dagen jeg dør, vil du nok ikke merke det. Slik er det, slik vil det alltid være. Jeg må bok bare vende meg til å bare være luft i din verden, men i min verden, vil du alltid vær noe av det mest betydningsfulle som finnes.
             Innse det:
jeg elsker deg, og vil aldri gi slipp på deg, men jeg har ikke noe å gi slipp på, for du er ikke min. du elsker ikke meg, og skaper litt sorg i livet mitt, men jeg lærer å være sterk for deg. For uansett hvordan ting ender, vil jeg at du skal vite: du er alt for meg, og jeg elsker deg

Mysterygirl   Nordland

 

    lilly rose
denne teksten var svært sår, så bra. Men så trist fikk tårer... Veeldig bra, man kunne leve seg helt inn teksten og jeg kjenner meg faktisk igjen, jaja. Følser er ting man ikke kan kontrolle med en fjernkontroll. Følser blomster ofte opp så visner blomsten, fordi følsene våre blir slått tilbake. Den vi elsker er ikke akuratt den beste alltid det har jeg ofte opplevd, men okay dette var kjempe bra kjenner meg godt igjen som jeg tidligere sa. Du forteller fint, man blir ordentlig spent på hva som skjer videre. Jeg synes kanskje du skal lage en historie om det hele om kjærlighets sorg. Vi kan ikke bestemme vi skal like eller ikke like slik er det ofte dessverre. Du sier mye her som andre føler og tenker. Vær så snill og skriv en historie eller forsettelse på dette, om kjærlighets om et eller annet. Du er en kreativ person og den hemmelige hjeren bak mye... Ja, jeg stemmer. Hva skal jeg ellers si? Jeg har ikke så mye konskrutiv og si. :). Lykke til og jeg vet du er super og super duper flink å skrive, mye mye må du skrive. Jeg blir glad og synger inne i meg når jeg elsker ting fra deg. Jeg blir blir så glad...... Jeg ønsker deg en god jul og godt nyttår.... Dine tekser er som de fleste åpenbaringer i bibelen, det er altså egentlig fotball spiller som er min åpenbaringer,men det du skriver er også en åpenbaringer.

Stor stor jul klem Viola, tusen tusen takk for denne fine teksten:). Helt tråe vått. Ja jeg gleder meg til julegaven din:). Tusen takk at du likte min.

21/12/2008 09:53

 
    Mysterygirl
jeg har ikke ord:) tusen takk lillyrose=)<3
det var en supermegaduperfin kommentar=) og stemme =)=)<3
glad du likte denne teksten=)
ja jeg kan vel lage en historie om det:) men om det blir en oppfølger av denne, eller en ny serie vet jeg ikke, kan jo hende jeg drar noen av disse følelsene inn i den utvalgte, eller drømmer blir virkelighet;))
jeg ble utrolig glad for kommentaren din=)<33

jeg har ret og slett ikke ord=) men det er jo slik følelsene er:) de er såreden og fantastiske:)<3<'3<3

STOR julekle tilbake til deg:)<3


21/12/2008 13:16

 
    IceKrystall
Aww, så vakkert ! <33
Jeg ble helt rørt! <33 :')
* tørke en tåre

Koz og klemz fra krystall <33

27/02/2009 15:06

 
    Mysterygirl
naww^^
Tusen takk vennen^^ <33
SØTT^^ <33

Åh ikke gråt :)

Koz og klemz tilbake ^^ <33

01/07/2009 00:13

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.