julegavetekst til Sommervind

EN DRØM


Hun satt lent inntil et tre. Hun holdt boken i hånden sin. Alt var så detaljert. Hun elsket disse beskrivelsene. Hun ønsket hun var en alv, fra langt vekk. Hun ønsket hun red en drage, slik det sto i historien hun leste.

Det glittret i blått. De store mørke øynene så på meg. Så inn i mine øyna og varmet sjelen min. snuten ble stukket inn i min mave, og jeg kjente et stikk gå igjennom meg. Som om at statiske mus løp oppover armen min, fikk jeg en drage som slynget seg rundt håndleddet og opp til albuen.

Hun sukket drømmene. Et lys flerret over himmelen. Hun så opp. Ikke noe og se. Hun la boken fra seg på bakken og klatret opp i treet. Det var ikke noe og se. Ikke noe å høre. Alt hun kunne se var naturen. I det fjerne så hun landsbyen hun bodde i. hun lurte på hvor Nathan var. Nathan var hennes beste venn. En gutt hun stolte på. Hun klatret forsiktig ned. SWOSJ,SWOSJ! Sa det over hodet hennes. Hun så seg skeptisk rundt. ingenting.
Et smell, et høyt smell lød bak henne. Hun skvatt og snudde seg fort rundt. Der sto den. Det lyste grønt av de glinsende skjellene. Øynene var store og mørke. Halsen var lang og muskuløs. Hodet passelig til kroppen. Vingene ange og liknet flaggermusvinger, halen lang og med store pigger bakpå. Hun sto helt stivt og stirret på dyret. drage! den så på henne med de mørke vakre øynene sine. Hun var hypnotisert av den. Forsiktig strakte dragen hodet mot henne. Hun strakte hånden ut mot den. Snuten og hånden berørte hverandre. Et lys sprang fram. Som om at et elektrisk sjokk for mellom dem. Dragen knurret i redsel, og hun hoppet forskrekket bak. Det sved fra undersiden av hånden og opp til albuen. Det glittret i grønt og gull. Hun stirret på armen, og fargene ga seg, en grønn drage slynget seg rundt armen.
- Er du Dori? lød en stemme i hodet hennes.
- Ja, og du er? svarte hun med tankene.
- Jeg er dragen Miara.
- Hvorfor oppsøker du meg?
- Fordi, du er min nye rytter! Vi skal etter hvert vende til hjemlandet mitt, hvor du skal trenes til å bli en fullkommen dragerytter. Stig nå opp på min rygg..
hun stirret på dragen. Den var så vakker. Forsiktig gikk hun framover. Dragen la seg ned. Hun strøk over den skjellete kroppen. Forsiktig steg hun opp på ryggen. Dragen reiste seg og gikk litt rundt. Hun følte seg så stor på dette mektige dyret. Dragen gjorde plutselig et hopp. Den slo med vingene og hoppet opp i luften. Snart svevde de mot sky.

De hadde flydd i evigheter. Hun kunne fly for evig på denne flotte dragen. De svevde mellom skyene.
- DORI? Lød et høyt rop. Hun forsto det var Nathan.
- hva gjør vi? Ropte hun og fikk svar i hodet.
- Vi lander!
- Men jeg vil fly for evig.
- Det skal vi, for jeg er din nå
- Når er neste gang?
- Snart..
dragen slo med vingene og gikk inn for landing.

Hver dag etter denne turen var hun i skogen. For å fly på dragen sin. For snart skulle de trenes slik at hun kunne bli en dragerytter. For det hadde vært hennes drøm, som nå skulle bli til virkelighet.

 

GOD JUL <3

Mysterygirl   Nordland

 

    Blueberry
Ååååååååååå! :DD
Drager <333
Jeg ELSKET denne teksten!!! :DDD
Kjempetusen tusen takk for super julegavetekst!
:DD <3

Skulle ha gitt deg en tekst, men jeg har dataklikk på min PC, der jeg har alle tekstene, så jeg må bruke mamma sin PC :(

Tusen takk for superduper juletekst! :D
God Jul <33

24/12/2008 14:42

 
    Mysterygirl
TAKK for super kommentar=)
GLAD du likte den=)=)

det gjør jo ingenting:D

KLEM<3

24/12/2008 14:58

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.