Amras og Ireth, Forræderen ( innledning )

Hvor denne historien begynner vet jeg ikke. Eller.. Den begynte den gang jeg ble født. Men jeg ble ikke født der jeg vokste opp. Jeg flyttet heller ikke. Jo jeg flyttet. Inn i en fosterfamilie. Hvorfor jeg ble ført vekk, og havnet i den fosterfamilien, vet jeg ikke. Det må ha vært skjebnens under.

Jeg hadde blitt funnet i skogen. Jeg var bare et merkelig lite spedbarn da. Ei jente med uvanlig lange ører. Spissere også, og en medaljong hengende rundt halsen. I medaljongen var et merkelig navn risset inn. Ireth. Ireth er da navnet mitt.

Jeg levde femten på jorden. Levde som ei unormal jente. Jeg gikk på skole, og var sky og usikker. Okei. Jeg var sammen med gutter. I skolegården hadde jeg et egent tre. Der pleide jeg å sitte.

Jeg var på tur til treet første gang jeg så han. Han satt lent inntil det. Jeg hadde vært uheldig og det hadde bråket under bena på meg. Han hadde med en umenneskelig fart løpt mot meg. På en eller annen måte hadde jeg klart å komme meg opp i treet mitt.

Timen etter den hendelsen kom han inn i klasserommet han var en ny gutt. Hans navn var Amras Elensar. Amras var en ganske søt gutt og jeg og han ble fort venner.

Det gikk ikke lang tid før han reddet meg på jentedoen fra et monster kalt Djerva. Jeg gidder ikke nevne for mye. Men han tok meg med til landet Alléishia. Et land som venter en krig. Et land jeg er den utvalgte i. jeg skal avgjøre slaget. Avgjøre landets skjebne.

Jeg har møtt kongen og dronningen av Alléishiá. Jeg har godtatt min skjebne. Nå skal jeg, Amras…. Og flere reise. Jeg har trening å fullføre.

Mysterygirl   Nordland

 

    Eiketreet
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!
ååå, jeg elsker denne serien!!
SKYND deg, Mystery!!
jeg stemmer<3

15/02/2009 14:08

 
    bettia
dette er veldig bra! elsket begynnelsen, den var veldig personlig, om jeg kan si det sånn;-) ellers er jeg enig med Eiketreet; jeg elsker denne serien;-)

stemmer og klemmer<33

16/02/2009 15:12

 
    Eowyn262
O.o
Må skynde meg å lese den neste delen med en gang! Jeg bare ELSKER denne serien!!! <33 Dette var en super innledning på serien, ga en rask oppsummering av det viktigste som har skjedd^^
Om jeg stemmer?? O.o Ofc stemmer jeg!!!! ^^
Fantazillionsk stor klem fra Eowyn262 ^^ <33

19/02/2009 21:06

 
    Blueberry
OOOOOOOOOOO
Super innledning! ^^
Elsket den forrige serien, så kommer nok til å like denne kjempegodt! :D <3
Stor klem og stemme fra Lessién <33

22/02/2009 23:05

 
    mysterygirl??
Fin oppsummering,ja....
gleder meg til neste del...
serøst,jeg kan Ikke vente med å se hvem forræderen er...
Klem fra Anie;)

12/03/2009 13:57

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.