Marerittet del 6/6

Brått rev han seg løs.
<< det der likte du! >> han lo. Tok den ene hånden min. hold hardt rundt håndleddet, mens han med neglene borret hull i huden på hver av de fem fingrene. Blodet rant. Han gjorde det samme på fem av sine fingre. Så la han dem mot mine. Jeg merket noe av hans onde blod strømme inn i mine årer. En ubegripelig smerte begynte å jage i kroppen min. og når jeg skrek høyt i smerte lo Arrlack og fjernet hånden. Han slapp håndleddet og lot meg ligge å vri meg på bakken. Jeg åpnet øynene i det Arrlack løftet en hånd. I hånden holdt han en kniv. Månelyset fikk det til å glinse faretruende i knivbladet. Størknet blod var det også på det.
<< Arrlack! Slipp henne! >> Stemmen var høy og tydelig.
<< Alexandrian og Kurda! >> vampanene lo. Senket kniven. La den mot halsen min.
<< nei! >> det var Kurdas stemme. Han lot kniven skjære seg litt inn i halsen min. det ble vanskelig å puste. Jeg stirret opp mot himmelen, mens en grusom smerte rev i halsen. Arrlack fjernet kniven.

<< nå! >> to skikkelser kom løpende. Før jeg visste ordet av det var et massivt kaos. Vampanen og kniven ble fjernet fra meg. Jeg tok en hånd opp til halsen. Blodet strømmet fritt nå. Jeg visste at det var et under at jeg fremdeles levde. Det begynte å bli vanskelig å puste. Jeg hørte tydelig at det foregikk en kamp. Men jeg fikk ikke med meg noe. sakte forsvant bevisstheten min.

<< Alexandrian! Hun er ennå i livet. Jeg tror du reddet henne>> jeg åpnet forsiktig øynene. Kurda satt bøyd over meg. Øynene hadde et bekymret utrykk i seg.
<< Kurda? >> stemmen min var svak. Kroppen min verket. Halsen var et mareritt. << du er… vampyr >> jeg forsto nå, at jeg ikke hadde mange minuttene igjen å leve. Kroppen min var ødelagt.
<< ja.. jeg er vampyr>>
<< Kurda?>>
<< hva er det? >>
<< jeg kommer… jeg…>> jeg visste ikke hva jeg skulle si. << jeg er glad i deg! >> presset jeg fram. Kurdas øyne ble store. Jeg vendte på hodet. Jeg kunne se blod. Arrlack lå i snøen. Tarmene og innvollene var dratt utover. En hånd var kappet av og lå i snøen ved siden av han. Den hvite vakre snøen var farget rød av ondt blod.

<< Alexandrian?! >>
<< Alexandrian? Hvem?>>
<< min mester! Min lærer! >> en mann bøyde seg over meg. Håret var blondt. Øynene blåe og utrykket i dem mildt. Han betraktet meg med et bekymret utrykk.
<< jeg.. Kurda? Jeg tror vi har to valg nå>> stemmen var dyp.
<< to valg?? >>
<< Arrlack har ført noe av sitt blod inn i hennes årer, og han har… sugd noe blod, og mye har runnet fra såret i halsen. Hun kommer til å dø… men vi har to valg. Vi kan forsøke å forvandle henne om til vampyr, eller svartalv, eller vi kan la henne dø!>> Kurda så på meg med sørgmodige øyne.
<< vi forsøker! >> Kurda nikket. Han blåste på meg. Jeg forsvant tilbake til drømmeland. Visste ikke om jeg noen ganger skulle våkne igjen, eller om jeg skulle møte døden nå…

Jeg så overrasket inn i et speil. Håret mitt var svart med et lille skjær i seg. Øynene mine var lilla. Jeg svelget. Det gjorde fremdeles vondt å svelge. En tynn strek gikk over halsen min. det var der Arrlack hadde skåret med kniven. Kurda og Alexandrian hadde klart å forvandle meg til en svart alv, eller kanskje jeg burde si ond alv? Denne typen alv er spesiell. Håret er svart med lilla skjær i og øynene er lilla. Sjeldenheten er at noen kan ha grønne øyne og brunt hår med rødlig skjær i seg. En svartalv skiller seg ut fra andre alver, for de må drikke blod. Ikke så mye, men vampyrblodet gjør at litt blod må til. Svartalven sitt blod er giftig for vampyrer og vampaner.

Fremdeles vet jeg ikke hva jeg skal si… min verden er forandret. Håper du vil tro på vampyrer og vampaner nå. Alle magiske vesener finnes. Alle som en. Du vet aldri når du må begynne å drikke blod. Jeg visste heller ikke det. Livet snur så alt for brått. Skjebnen tar en vending. En vending som alltid får vonde og ekle følger. Jeg skal ut nå. Kurda kommer. Vi skal dra på vampanjakt, og vi skal drikke litt blod. Jeg vet ikke om jeg vil leve lenge. Så derfor avslutter jeg nå. Kanskje du hører fra meg en gang senere, eller kanskje jeg vil bli drept. Derfor avslutter jeg denne historien med å si: du kan aldri vite hvem som er vampyr. Kanskje din bestevenn er det, eller din kjærest er det! Du kan ikke flykte fra en vampan. Det må du møte døden med stolthet. En svartalv vil også kunne ta deg. Men vi dreper ikke… bare hvis vi må…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tittelen kommer av at det må være et mareritt for Esmerelda, og at man ikke vet om livet hennes vil bli et mareritt for Esmerelda, eller ikke...

Mysterygirl   Nordland

 

    Eiketreet
MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSTEEEEEEEEEEEEEEEERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
åååh, den var FANTASTISK!
så klart jeg tror på vampyrer og vampaner, og svartalver er herlige, herlige skapninger<3<3<3<3<3
kjempebra slutt, håper du skriver mer om Esmeralda!
stemmer;)
mega-gigastooooooooooooor klem fra Skrulla<3

17/02/2009 19:38

 
    Mysterygirl
SKRULLA :D <33

TAKK:D:D <33
det er bra :D jeg tror også på dem! de finnes :D <33
jeg elsker svartalver :D <3<3<3<3

glad du likte sluttet :D

vi får se.. kanskje, kanskje ikke.. vet ikke om dette var siste gang dere hørte om Esmerelda i dette tilfellet O.o

TAKK FOR STEMME :D
mega-gigastoooooooooooooooooooooor klem tilbake :D <33

17/02/2009 19:42

 
    ceseli
jeg er redd :( vær erlig finnes det vanpyrer og vanper ? jeg er ikke sikker på hva jeg skal tro, men drit bra historie:D misunner talente ditt assa:) min stemme får du assa:D stor lem fra ceseli3<3<3

17/02/2009 20:46

 
    Blueberry
Det bør folk vite; Svartalver, vampyrer, og sikkert vampaner finnes! Sammen med alle andre, alver, drager, alt det! :D
Det er vampaner som.. som.. uh.. vet ikke helt jeg :/
Uansett, så fryktelig utrolig mangefantastiskiliastiskbra del!
Hele serien var bare serriøst ELSK <33
Håper det kommer mer av Esmerelda! <3
Stooooooooooooooooooooooooooooor klem og stemme fra Vinden!! :D <3<3<33

17/02/2009 21:40

 
    emmern
hei!
likte denne delen spess godt jeg. alle bærer preg av at du leser mye og at du har lest Twilight og sagaen om Darren Shan, men det er en bra ting.... du er kjempe flink og har fine beskrivelser. :P likte slutten din...
stemmer gjør jeg jo så klart. stå på og fortsett sånn. :P

Emilie

17/02/2009 21:44

 
    Mysterygirl
vinden : Takk :D
det er sikkert å visst. alle slags magiske vesener finnes! så desså! :) <3
jeg er glad du likte dette :D
jeg tror det kommer mer om Esmerelda :D
* tenker på hennes nye eventyr*
Takk for stemme og kommentar :D

STOOOOOOOOOOOOOOOR KLEM TILBAKE :D <33

Emilie : TAKK:D
ja det bærer preg av Darren shan og Twilight ;)
er glad du likte beskrivelsene mine :))
glad slutten var grei ^^
Takk for stemme og Kommentar :D
<3

17/02/2009 21:50

 
    Friday
Herlig serie, Mystery! :-D <3<3
Denne var spennende hele veien, litt skummel også O_o xD
Kjempebra, jeg synes den norske var enda bedre enn den Engelske, noe som sikkert ikke er så rart ^^ Det blir oftest best om man bruker det språket man er vant til å bruke :)
Dette var virkelig supert skrevet, med en super slutt! =D

Avslutter kommentaren med en stemme =D
STOOOOR KLEM FRIDA <3<3<3 ^^

18/02/2009 17:43

 
    Eowyn262
OoOoOo O.o
Jeg satt som klistret til skjermen hele dette kapittelet, det var så utrolig spennende^^ Bra Esmeralda overlevde, men synd at hun ble forvandlet til en svartalv...
Jeg vet ikke om jeg vil tro på at det finnes vampyrer og vampanere... de virker så.. skumle! :S men hvis de finnes, så finnes de^^
En giga stor stemme på deg, Mystery, vell fortjent^^
Fantazillionsk stor klem fra Eowyn262 ^^ <33

19/02/2009 22:12

 
    bettia
ååååh, hvorfor har ikke jeg lest denne serien før? den var utrolig bra med veldig gode skildringer!!! ellers har jeg ikke så mye å si; henger meg på alt det de andre har sagt;-) men serien var rett og slett fantastisk!!!!

stemmer
klem<33

21/02/2009 10:12

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.