Amras og Ireth, Forræderen del 11

Monte Christoe betraktet vampyren som satt lent mot et tre. Det var ikke en helvampyr men en halvvampyr. Gutten hadde blondt tjafsete hår og blå øyne. Monte Christoe snøftet og skrittet fram slik at halvvampyren kunne se han. Halvvampyren merket ikke hesten først. Monte Christoe snøftet og vrinsket høyt. Gutten løftet blikket og så på han.
- neimen! Hva kan ha skjedd! Mumlet gutten og kom seg på bena.

Monte Christoe nølte i det gutten kom gående mot seg. Vanligvis flyktet han inn i tåken, men nå kunne han ikke det. Gutten var bare halvvampyr og dette ville da bety at han ikke kunne være så rask. Beste ville være å lå han ri seg. Men Monte Christoe var en hest ingen skulle ri, men nå var han i en annen hest. Han ville ikke merke noe. han travet fram til gutten. Som strakte fram en hånd.
- Hei gutt! Hvor er eieren din? Gutten så granskende på hesten. Ponnien vrinsket og gjorde tegn til at gutten skulle klyve opp i salen. Dette gjorde gutten da. Monte Christoe hev seg rundt og satte av gårde i vill galopp.

For hvert steg nærmere Monte Christoes kropp de kom, ble Rimash svakere. Sjelene byttet forsiktig og gradvis plass. Noen meter fra tåkehesten falt Rimash sammen. Hans sjel var i riktig kropp nå. Gutten ble slynget ut av salen. Monte Christoe reiste seg på bena. Med de mørke øynene i den hvite kroppen så han på den brune gamle ponnien han hadde vært i kroppen til. Rimash trakk pusten dypt og snøftet. Forsiktig stavret han seg på bena. Gutten satte seg opp og så forvirret på Rimash, som sto og pustet tungt. Monte Christoe forsvant og ble i et med tåken i det gutten reiste seg og gikk bort til Rimash.
- er du syk gutt? Mumlet han og strøk ponnien over neseryggen. Rimash sukket og begynte å gå sakte nedover skogen. Gutten visste ikke hva han skulle gjøre. Om han skulle følge etter den gamle hesten. Et vrinsk fra hesten fikk han til sakte å følge etter.

De stanset med en elv. Rimash drakk grådig og merket hvordan energien gradvis begynte å vende tilbake til kroppen. Gutten betraktet hesten som drakk. Han strøk hesten over halsen og mumlet oppmuntrende ord til den. Når Rimash var ferdig og drikke gjorde han tegn til at gutten skulle komme seg opp i salen. Han slo over i trav og de forsvant av gårde mot stien for å følge den til der rytteren til Rimash lå.

De hadde travet i evigheter. Rimash merket at bena verket og at det begynte å bli vanskelig å komme seg mot rytteren. Men det faktum av at han merket at de nærmet seg henne gjorde at han fortsatte. Nå kom lukten av blod sivende og den kjente lukten av rytteren. Rimash vrinsket engstelig og økte farten.

Gutten hoppet av med en gang Rimash stanset. Han knelte ved rytterens skikkelse. Hun lå der. Blek og blodig med greinen over kroppen. Rimash rygget nølende vekk fra den blodige lukten. Lukten av død var her.

Gutten hoppet av den brune hesten og knelt ved jentens skikkelse. Han fjernet greinen som lå over magen hennes. Det hadde rent masse blod fra et sår i pannen, og hun hadde et sår i venstre tinningen. I fallet hadde hun nok truffet en stein. Brunt hår var skitten av blod. Øynene var lukket. Huden var blek, nesten gråaktig. Hun hadde en rødbrun kjole på seg. Gutten løftet den ene hånden til jenten. Han kjente fortvilet etter pulsen.

Det var så vidt han kunne kjenne det dunke. Det virket som om at den ble svakere for hvert sekund. Hva kunne han gjøre? Han hadde ikke noe med seg nesten. Hvor lenge kunne denne jenten ha logget her i gresset?
- hun er alvorlig skadet! Mumlet gutten og så seg redd rundt. – og jeg kan ikke gjøre noe! han så på hesten. Den brune ponnien stirret på han med beende øyne og pusten begynte å gå fort inn og ut. Den løftet hodet. Som om at den sanset noe. et engstelig vrinsk kunne høres fra hesten. Den ble svart av noen.

Rimash spisset lykkelig ørene. Han vrinsket på nytt denne gangen. Kunne det virkelig være hans gode venn Nimleh som vrinsket høyt til svar? Rimash gikk mot lyden og vrinsket igjen. På nytt ble hans rop besvart.

Gutten så på den glede ponnien. Kanskje kom jentens foreldre. Ponnien kjente tydeligvis igjen vrinskingen. Snart kom en kraftig rødbrun hest til syne. Ansiktet lyste i hvit og hvitfargen forsvant ut i venstre nesebor. Gutten så skuffet på at hesten ikke hadde noe utstyr på. Men den lyste opp i det den så ponnien. De snuste ivrig på hverandre før den nye hesten senket hodet og kom gående mot dem. Den la på ørene mot gutten og dyttet han vennlig men bestemt vekk fra jenten. Den snuste på henne og blåste høyt. Gutten satt sjokkert og stirret på den rødbrune hesten.

- du burde ikke bli! Du må vende hjem! Hvisket det mellom trærne. Gutten med de blåe øynene og det blode tjafsete håret så seg forvirret rundt.
- Hjem?! Han så sjokkert rundt.
- Til det hjørnet du hører til i! Skynd deg. Din mester er på tur dit!
- Men hva med jenten? Redselen for denne skadde jenten satt som en klo i brystet på han.
- Hun vil nok overleve, men de har bruk for deg der du hører til! Tilkall nå din hest og kom deg av gårde gutt! Du trenger hvile! For snart vil din mester og to andre gutter dukke opp! stemmen var bestemt. Gutten nølte og så på jenten. Han så på Rimash og Nimleh før han sakte og lei seg gikk fra den skadde jenten.

Han snudde seg og gikk tilbake. Forsiktig la han jakken sin over henne. Og så med et kjærlig blikk ned i det blodige ansiktet.
- beklager! Du vil snart få hjelp! Jeg vil ikke gå fra deg, men jeg må det! Han strøk henne over et blodig og blekt kinn. – jeg håper våre veier vil krysses igjen en gang! Mumlet han før han reiste seg og gikk fra jenten.Mysterygirl   Nordland

 

    Blueberry
Oooooooooooooooooooooooooo

De klarte å skaffe hjelp!!
Neste del må komme fort!
Jeg MÅ vite om det kommer til å gå bra! :O

Han gutten var halvvampyr! :O
Skynd deg å skrive mer, snille snille Mystery!

Jeg kommer til å klikke i vinkler om jeg ikke får funnet ut hva som skjer! O____o
OG, jeg kommer til å mase 24/7 på deg på msn!
(a)
Stooooooooor klem og stemme fra Vinden <33

01/03/2009 11:42

 
    Mysterygirl
:D
de klarte å skaffe hjelp ja :D
neste del skal komme fort :D

hmm vil det gå bra? eller vil det ikke gå bra? Oo

gutten var halvvampyr ja :S
jeg skriver fort nå jeg ^^ <3

åååh nei! jeg vil ikke at du skal klikke OoOo
åå mer masing ? Oo
SKRIVE FORT (a)
Takk for stemme og kommentar ^^ <3
Stor klem tilbake <3<3

01/03/2009 12:37

 
    Eowyn262
ÅÅÅÅ!!!!
Dette er så sykt spennende!!!!!
Hvem var han halvvampyren?? Hva var alt det pratet om: "For snart vil din mester og to andre gutter dukke opp!"?
Jeg har kanskje en liten anelse, men jeg tror jeg holder den for meg selv :P jeg er jo ikke god til å gjette og vil nødig dumme meg ut xD

Du fortjener virkelig MANGE stemmer^^ Du skriver som en gud!! Ehm... jeg mener gudinne!!! xD *stemmer*

Stoooooooooor klem fra Therese ^^ <33

01/03/2009 17:00

 
    emmern
OOOOJJ spennende. du er kjempe flink og eg stemmer så klart og leser videre...

klem Emilie^^

01/03/2009 21:41

 
    Mysterygirl
Takk Emilei :D <3

01/03/2009 21:52

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.