Amras og Ireth, Forræderen del 12

Den rødbrune hesten blåste varmt mot jenten, før den snudde seg og så på ponnien. Rimash snøftet og la på ørene mot Nimleh. Nimleh blåste høyt og la ørene bakover og skrapte i bakken. Rimash svelget og rygget. Den brune ponnien ristet på hodet. Utstyret klødde på kroppen hans. Lukten av død ble sterkere. Nimleh merket dette. Han humret mørkt og lyden kom fra dypt nede i halsen. Han kastet på hodet så den sorte manen flagret rundt hodet hans. Så virvlet han rundt og satte av gårde i galopp. Rimash ble stående igjen. Han skulle vel det.

Kordandlir så den rødbrune hesten. Den kom mot han i vill fart.
- Nimleh! Sa han høyt. Den rødbrune hesten med det hvite lange blesset som gikk fra pannen og som endte i det venstre neseboret stanset og stirret på Kordandlir. – har du funnet noe? spurte han. Hesten så på han med intelligente øyne og nikket på hodet. Kordandlir strøk den over neseryggen før han begynte å gå i den retningen den kraftige hesten kom fra. Nimleh så et øyeblikk på vampyren, før han satte av gårde og galopperte videre innover skogen.

Rimash vrinsket i det han kjente igjen vampyrens skikkelse. Skogen var stile. Det eneste som kunne høres var Rimash sin vrinsking. Kordandlir rynket brynene i det han merket den sorgtunge følelsen som lå over skogen. Han kunne se den brune ponnien reise seg på bakbena og fekte vilt med hovene. Den vrinsket igjen. Høyt og skingrende. Som om at den ba han skynde seg. I det hestens føtter landet på bakken kom den galopperende bort til Kordandlir. Den stanset ved hans side og blåste høyt. Det hvite kunne sees i øynene. Den dyttet mulen hardt inn i Kordandlir sin mage før den brå snudde og forsvant mellom trærne. Utstyret hang ennå på den. Stigbøylene slo den i magen for hvert steg og tøylene hang farlig løse. Kordandlir forsto at han måtte gjøre noe med hesten også. Den stakkars ponnien kunne komme til å skade seg.

Kordandlir stanset midt i bevegelsen. Ireth lå på bakken. Noe av det grønne gresset var rødt av hennes blod. Øynene var lukket. I pannen hadde hun et sår det var størknet blod over. Håret var blodig, i venstre tinning hadde hun et sår. Ireth så forferdelig ut der hun lå nå. De trengte hjelp. Hvor lenge kunne hun ha lugget der? Hva hadde skjedd? Hun hadde jo bare forsvunnet. Han knelte ned ved siden av henne.
- Ireth?! Spurte han med øm stemme. han så rart på jakken som lå brettet over henne. Det var noe kjent med den.

Amras så mellom trærne. Hjerte dunket vilt i brystet hans. Ireth hadde bare forsvunnet. Sporløst forsvunnet. Han kunne ikke komme til å tilgi seg selv om noe hendte med henne. Hvis hun døde, ville han også dø. Han hadde aldri fått vist henne hvor høyt han elsket henne. Hun var alt for han. Hun betydde så mye.

Marko så bekymret rundt. Han klatret opp i et tre. Speidet vilt etter Rimash, Amras, Mirando, Nimleh og Kordandlir. Selvfølgelig speidet han vilt etter Ireth. Det var henne som var viktigst å finne. En gutt lenger bort fanget hans oppmerksomhet. Gutten red uten sal på en svart hingst. Marko studerte gutten. Ansiktsutrykket var bekymret kunne det se ut som. Han hadde ingen jakke og han så stadig bakover. Marko plystret høyt.

Marko klatret fort ned av musken. Mellom trærne kunne han skimte noe hvitt. Rett etterpå sto Mirando foran han. Hesten så på han med mørke øyne. Marko tok et godt tak i hestens man og kastet seg opp på ryggen dens. Han sjenklet hesten som skvatt og hoppet inn i en stor galopp. Sammen suste de mot rytteren på den sorte hesten.
Kordandlir tok jakken av Ireth. Det kunne ikke være mulig. Om det var Korda, hvorfor hadde han gått fra henne? Noe måtte ha gjort slik at han ikke kunne være der, hadde måttet forlate Ireth. Kordandlir rynket brynene og la jakken fra seg på bakken. Forsiktig løftet han hånen hennes og begynte å kjenne etter pulsen. Et gisp for over leppene hans.
- er det mulig? Nei! Hvisket han og kjente fortvilet etter pulsen. Ingenting i håndleddet. Han slapp hånden hennes og kjente etter pulsen i halsen. Ikke noe der heller. – Nei, Nei, NEI! Hvisket han hest mens fortvilte tårer fyltes i øynene hans. Rimash hoppet forskrekket unna og vrinsket sårt. Kordandlir la hodet mot brystkassen hennes. Lyttet fortvilet etter hjerteslag. Rimash slo hovene i bakken. Hesten begynte å bevege urolig på seg, mens Kordandlir sine øyne ble mer og mer tåkete av tårer. Han rettet seg opp.
- åh.. nei, nei, nei! Ba han høyt. Han så på Ireth. – dette kan du bare ikke gjøre mot verden! Dette kan du ikke gjøre mot Amras, Marko, meg eller Alléishiá!

Rimash vrinsket sårt igjen og reiste seg på bakbena. Ponnien strakte hals mot himmelen mens den vrinsket høyt, skingrende og sårt. Da den landet så øynene triste bort på rytteren. Det glittret i ponniens øyne og noe rant nedover kinnbeinet og mot mulen. Det glittret i luften i det en dråpe som kom fra ponniens øyne falt mot bakken.


Mysterygirl   Nordland

 

    Blueberry
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mystery, hvordan kunne du?!?!?!
Dette er IKKE mulig!!!
IRETH KAN IKKE BARE DØ SÅNN HELT UTEN VIDERE!!
DET GÅR BARE IKKE ANN!!! O_O
IKKE MULIG, IKKE MULIG, IKKE MULIG!!!!
KUNNE IKKE DET HELLER HA VÆRT EN EDDERKOPP ELLER NOE?!
ELLER... ELLER... ELLER... JEG ER TOM FOR IDEER!!!
VET IKKE OM JEG.. *TRYKKE PÅ CAPSLOCK*
Vet ikke om jeg stemmer!
ER I STEMMEHUMØR, MEN TROR DU VIRKELIG DET?!
Neida, STEMMER; ALLTID!
KLEM <3

01/03/2009 17:43

 
    Eowyn262
O.o
NEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIII!!!!! DU KAN IKKE LA IRETH DØ, MARTHA!!!!!
:'( *gråter ukontrollert*

*samler seg*
Dette er skikkelig spennende! ^^
Hvis du ikke legger ut en ny del innen 12 timer vil jeg mase på deg til du blir gal :P mwhohahahahhahhahaha xD

*stemmer!!!* :D

Stoooooooooooooor klem fra Therese som vil komme og skriveom historien din hvis Ireth dør^^ <33

01/03/2009 17:46

 
    Mysterygirl
sorry :(
valget sto mellom henne og Rimash :( jeg hadde ikke hjerte til å drepe den gamle ponnien * snufs*
han betyr så mye :'(

men det skal jo komme flere deler! så kanskje det venter ern overraskelse for deg^^

Kjære Vinden min, takk for at du følger med og at du kommenterte og stemte ^^ <3

Klem tilbake <3<3

01/03/2009 17:50

 
    emmern
NNNEEEEIIIII!!!! det kan bare ikke skje! dette er sååå spennende du er kjempe flink, jeg stemme rog leser videre med den gang. :P

klem Emilie^^

01/03/2009 21:46

 
    Mysterygirl
Therese: beklager * snufs* Ireth er død *snufs*

en ny del er ute nå , så slapp av ^^
nei du kan nok ikke skrive om det jeg har skrevet x'D
Takk for stemme og Kommentar^^ <3<3

Stor klem tilbake <3<3<3

Emilie: jo det skejdde!
takk for søt kommentar og stemme ^^
klem tilbake <3

01/03/2009 21:55

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.