Demonrytterne del 3

RIIIIIIIIIIIIIIING!
Startklokkens høye ringelyd skar i ørene mine. Jeg klamret meg til Gummis man i det porten åpner seg og Gummi bykser ut. Jeg kjemper et øyeblikk med å holde meg i salen. Hesten napper i bittet. Jeg finner et fint balansepunkt, her står jeg og gynger i takt med Gummis lange steg. Jeg begynner å pumpe med overkroppen. Ber hesten løpe fortere. Gummi begynner å øke. Stegene blir lenger og lenger. Jeg smiler. Elsker farten. Gummi elsker dette. Vi har harmoni, vi skal ri løp en dag! Tenker jeg. Lange deilige løp, hvor vi stikker av med seieren!
Plutselig er det noe merkelig som hender. Ingen andre hester og ryttere skal trene sammen med meg nå, men likevel kommer en rytter galopperende opp på siden av oss. Hesten er sort og rytteren er mørkkledd. Gummi reagerer med redsel. Hun hviner høyt, selv i denne ville galoppen. Hun tar kraftig tak i bittet og setter av gårde i en vill og ukontrollert galopp. Jeg klamrer meg til henne, drar i tøylene, men ingenting hjelper. Jeg kaster et blikk på siden. Ingen rytter eller hest der.
” Rolig! ” mumler jeg til den paniske hesten. Gummi holder på å roe seg ned, i det den er der igjen. Jeg ser glimtet av den svarte hesten og rytteren. Panikken griper tak i hesten igjen. Gummi setter av gårde igjen. Den sorte hesten legger seg på siden av oss.
” Ri! ” lyder en uhyggelig stemme. Jeg gisper etterluft. Redselen griper tak i meg. Den sorte hesten kommer nærmere og nærmere meg og Gummi. Presser oss utover i banen. Gummi gjør et kast med kroppen. Jeg er ukonsentrert.
Mørket flimrer for øynene mine.
” GUMMI! ” hyler jeg i det jeg mister balansen.
Mister taket i tøylene.
Fotene faller ut av stigbøylene.
Hjerte dunker i brystet mitt.
Tiden står stille, og jeg henger i luften.

Møtet med bakken var ikke hyggelig. Jeg fikk sand i munnen. Tanya ropte i redsel. Gummi som panisk galopperte vekk. Jeg slo hodet, men setter meg ør opp. ser Gummi. Redselen speiles i øynene. Tanya løper ned mot oss. Jeg sukker og reiser meg. Hodet mitt verker, men jeg kan ikke si noe. jeg er ikke ferdig å treningsri for dagen. Jeg må gjøre andre ting. Jeg kan ikke la folk se at jeg har skadet meg. Jeg ser vilt rundt meg, ser etter den sorte hesten og rytteren. Ingenting!

Tanya forsøkte å fange inn Gummi. Jeg sto bare stille her jeg sto nå og stirret på dem. Gummi beveger seg raskt. Hun har ennå panikk. Hun sparker etter noe usynelig og kaster seg rundt.
” Gummi! ” roper Tanya. Hesten kommer mot meg nå. Vill i blikket. Det skummer hvitt på halsen. Jeg stirrer som lamslått på gummi. Hun har aldri vært så vill og redd. Jeg slår ut med armene.
” PTROOO! ” roper jeg. Hesten gjør ikke antydning til å bry seg. Hun har en hel bane å løpe på, men hun kommer rett mot meg. Jeg klarer ikke bevege en muskel i kroppen min. stirrer bare redd på hesten. Lar blikket gli ned. Ser på hovene. Hover som uten problem vil løpe meg ned, og som lett vil kunne drepe meg.
” DU MÅ PASSE DEG, MARTHA! ” hyler Tanya. Jeg sto ennå der og var stiv av frykt. Hjerte hamrer vilt i brystet mitt. Jeg klarer ikke bevege ene enste muskel. Jeg klarer ikke rope om hjelp. Stemmen min sitter fast, og en vill, redd stor fullblodshest kommer i vill galopp mot meg. Min død ville bli smerte og hestehover. Jeg forsøkte bevege musklene igjen, men til ingen nytte. Jeg blir bare stående her igjen. Stirrende på hesten som kommer nærmere og bringer døden min med seg.

Hovslag.
Prusting, jevn og fort
Redsel. Grusomheten skyller over meg.
Nærmere,
hvert lange galoppsteg fører redselen med seg.
Jeg presser øynene sammen. Venter på min død.
Hører den fremdeles.
Redsel som vil drepe meg.
Som om at en demon har besatt den!
Jeg holder pusten. Innser nå at jeg ikke kan unngå døden, men så…

I brøkdelen av et sekund før hesten galopperer i meg, griper noen tak i meg. Med en ubeskrivelig fart og styrke blir jeg dratt vekk. Jeg åpner øynene og ser hesten galoppere forbi med vilt blikk. galopperer forbi plassen jeg sto. Jeg klynker i det jeg faller i sanden. Jeg ser opp. blondt hår og blå øyne. Et alvorlig smil farer over leppene. Gutt eller jente? Mest sannsynlig en søt gutt! Oj…
” Ta… ” han forsvinner. Forsvinner før jeg får sagt et eneste ord. Jeg setter meg opp og klynker. Hodet mitt verker. Jeg ser meg vilt rundt, men gutten er borte. ” kk ” avslutter jeg uten å ane hvorfor. ” Takk! ” hvisker jeg og ser vilt etter gutten. Jeg fikk ikke sett mye, men blondt hår og blåe øyne. Hvem var han? Hvor var han nå? Han kunne ikke bare forsvinne så fort!

Mysterygirl   Nordland

 

    Eowyn262
Oj! O.o
Det var bare kjempespennende!
Hvem er den svartkledde rytteren?
Hvem var han gutten med blondt hår og blå øyne?
Hvorfor forsvant gutten og den svartkledde mannen brått?
Jeg får vel svar på alle disse spørsmålene om en stund tenker jeg xD

Har ikke noe konstruktivt å komme med. Du beskrev rideturen veldig detaljert, og jeg kan se hele handlingen for meg. Helt nydelig! :D

*stemmer* ;)

Stooooooooooor klem fra Therese ^^ <33

18/03/2009 20:37

 
    Maria-Kristin
du e r flink til å skrive, gleder meg til å lese resten

18/03/2009 21:34

 
    bettia
wrææææl, dette var bare kjempespennende!! du skriver utrolig bra, og jeg digger skildringene dine!;-) den svartkledde rytteren... må finne ut hvem han er... dette her var supert skrevet!! du er utrolig veldig superduperflink, mysterygirl-vennen min!!!

STOOOOOR klem og stemme<333

19/03/2009 22:22

 
    mrs. Twilight
blir iskald på fingrene!!! :-S
dette er kjempe bra!
eg har ikkje lest såå intenst på ein serie før!
lenge siden eg har sett noen beskrive følelser og omgivelser så fantastisk!!
LESER VIDERE!!

*kjeeempestor ønskestemme*

20/05/2009 19:09

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.