Demonrytterne del 6

Døren går opp. Rocket og Marita kommer inn. Jeg stirrer på dem. Rocket blunker og kniper øynene sammen. Mamma forsvinner ut på kjøkkenet. Jeg smiler tvunget.
” Hei, ” presser jeg hyggelig fram ” velkommen til oss! ”
” Hei, takk! ” svarer Rocket. Marita ser merkelig på meg. Jeg sender henne et rart bikk til svar og hun himler med øynene, før hun smiler.
” Dette er lillesøsteren min, Martha! ” sier hun og ser på Racket. ” Martha, dette er Rocket.”
” Aha. Hyggelig! ” svarer jeg overfladisk. Marita åpner og lukker munnen i sjokk.
” Har sett henne før! ” mumler Rocket. Jeg stønner og skjærer en grimase. De mørke øynene til Rocket ødelegger huden på meg. Jeg vil skrike. Be han om å ryk og reis! Men jeg blir sittende rolig i sofaen og late som om at jeg ikke merker den stygge gutten med de mørke øynene, den bleke huden og det svarte håret.

Jeg setter meg ned med bordet. Mamma, Mark, Marita og Rocket begynner å prate. Jeg tar en potet og begynner å skrelle den. Et blikk opp. Han stirrer. Stirrer på meg. Jeg kjenner en skjelving gå igjennom meg. Måten de mørke øynene betrakter hver bevegelse jeg gjør. Som om at han er hypnotisert av meg. Jeg blunker og gjør et forsøk på å stirre Rocket i senk. Øynene våre møtes. Jeg hiver etter luft og forsøker trekke blikket mitt til meg. Klarer ikke. Det er som naglet fast inne i Rocket sine mørke sorgfulle øyne.

” Martha? ” Transen er brutt. Sakte snur jeg meg mot mamma. Hun blunker.
” Hæh? ! ” kommer det ut av munnen min. poteten jeg har på gaffelen sklir av og jeg skvetter til.
” Er du ok? ” spør mamma og ser på Mark.
” hvorfor skulle jeg ikke være det? ” svarer jeg liksom fornærmet. Når ikke de andre ser sender jeg Rocket et hatefullt blikk som blir gjengjeldt. Han mimer noe med leppene og rister på hodet, før han vender seg mot Marita igjen.


**

Jeg legger armene om Pride sin hals. Den store svarte fullblodsen ser på meg. Jeg kjenner tårene presse på. Det var en uke siden Rocket spiste hos oss, og siden Gummi døde. Jeg tenker ofte over det jeg hadde lest i sanden.
Gum Girl er bare den første av mange som vil forsvinne før neste…………. ” så sto det noe jeg ikke forsto ” …Martha Susann… ! ” hvorfor mitt navn? ” …Mystery… ! ” hvorfor Mystery? Jeg tenkte ofte på det. Hvem ville bli den neste? Det neste offeret? Var jeg det neste? Nei umulig.

Pride napper meg i hestehalen og river meg ut av tankene. Jeg slipper grepet jeg har på fullblodsens hals. Han rygger bak og strekker mulen mot lommen min.
” Tulling! ” ler jeg i det han nappet meg i lommen. Jeg stryker hesten kjærlig over neseryggen. ” God gutten min! ” Jeg studerer hesten. Stor og svart. Ikke eldre enn tre år, barnslige øyne, silkemyk pels. Lang, tynn og pistrete man. I pannen har han en hvit stjerne. Mulen er mørkebrun. Noe som er litt merkelig. Treåringen sukker fornøyd i det jeg begynner å klø han i pannen. ” Klar for en runde på galoppbanen? ” spør jeg.
” Skal du ri mot klokken? ” Naomi kommer gående mot meg. Hun trekker på smilebåndet.
” det Tanya sa jeg skulle! ” svarer jeg enkelt.
” Ok… Men drep nå ikke denne hesten! ” sier hun med et skuldertrekk og går videre.

Mysterygirl   Nordland

 

    Eowyn262
O.o
Han Rocket høres skikkelig skummel ut! O.o Håper det ikke skjer noe med Martha.. men siden historien handler om henne så klart må det skje noe med henne, hvis ikke hadde jo historien blitt kjedelig xD dumme meg xD
Jeg bare ELSKER denne historien, og navnene^^ Pride er et så vakkert hestenavn! :D
Stemmer så klart ;)
Stooooooooooor klem fra Therese ^^ <33

24/03/2009 18:05

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.