Demonrytterne del 7

Jeg blir stående igjen. Tårene presser på. Jeg hadde aldri trodd at Naomi sa slikt. Jeg går ut av boksen. Ser etter den gamle jaockeyen. Jenten i 25 årene. (Eller noe slikt) smale skuldre og skulderlangt blondt hår. Jeg biter tennene sammen og trekker pusten dypt.
” Hvis ikke du la merke til det, Så falt jeg av sist gang! ” roper jeg etter henne. Naomi stanser. Skuldrene rister. Hun snur seg med et bittert utrykk i ansiktet.
” Ja, men uansett, det var du som drepte hesten! ” det gnistrer i de blå øynene hennes. ” Men hvem tror du tror på deg, at ei jente red Gum Girl, og den svarte hesten? ” Hun smiler ondskapsfullt. ” Ingen ” tårene begynner å renne nedover kinnene mine.
” Jeg lyger ikke! ” hveser jeg til svar.
” Selvsagt ikke, Martha susann lyger aldri, og nå er en hest død på grunn av henne! ” Naomi snur og begynner å gå.
” For du drepte jo ikke en hest da du falt av? ” svarte jeg spydig. Naomi snur seg med et sint blikk.
” Hva sa du? ” freser hun. Jeg rygger et skritt. ” Pass kjeften din! ” Jeg rygger et steg til. Naomi snur på halene og går videre.

Jeg setter meg forsiktig opp på treåringen sin rygg. Pride trekker ivrig i bittet. Jeg ler.
” Så søt du er! ”
” Der har vi team perfection! ” smiler Tanya og ser på oss. ” Prid ser så glad ut når du rir han! ”
” Takk! ” stråler jeg.
” varm han litt opp, så tar vi en runde mot klokken. Viser han seg bra for deg, avslutter vi med noe du har lyst til. Kanskje hoppe eller lett dressur? ” Tanya smiler oppmuntrende.
” Hurra! ” svarer jeg og vi bryter ut i latter.

Prid er lett på bena. Han er lett i munnene. Vi traver på slakke tøyler bortover. Jeg står i stigbøylene og nyter den gyngenebbevegelsen av Prise sine lange travsteg. Høstsolen skinner og gjør dagen perfekt.
” Dyktig! ” roser jeg den unge hingsten. Han pruster fornøyt. Jeg setter meg ned i salen og reiser meg. Opp, ned, opp, ned ( jeg rir lett ). Jeg ler når Pride øker farten. ” Rolig! ” kurrer jeg og stryker en hånd over den glatte pelsen. Treåringen kaster protesterende på hodet, men roer travet litt ned. Jeg lar blikket gli mot tilskuerplassen. Jeg stivner på hestens rygg. Nakkehårende reiser seg.

” Det er ikke mulig! ” hikster jeg. Pride blir oppmerksom på at jeg er anspent og ser seg skremt rundt. Jeg svelger. Blikket er fullt av hat. Han har en svart kappe over hodet. Selv om han har kappen, vet jeg hvem det er. Personen får det til å gå en lang frysning nedover ryggen på meg. Jeg tar blikket vekk og blir oppmerksom på noen andre. Jenten med lilla øyne og lagt mørkt hår med lilla skjær i seg. Hun stirrer med et sammenbitt utrykk mot personen på benken. Jeg skjelver. Ser vekk fra henne og ser rett inn i et par blå øyne. Jeg gisper forskrekket etter luft. Pride skvetter og travet blir hakkete. Jeg sender gutten et undrende blikk. Hva gjør de her?

Naomi ser på meg. Hun skal hjelpe Pride inn i startboksen.
” Sorry for det i stad! ” mumler jeg trist. Naomi ser på meg og smiler.
” Det er greit. ” hun tar tak i Pride sitt hodelag. ” Jeg var jo også litt slem! Jeg er bare så redd. Ulykken med Gummi minnet meg så på at jeg hadde en flott hest som ble drept. ” sukket hun.
” Jeg forstår” Hvisker jeg. Naomi sier ikke noe. hun drar meg og Prid inn i den trange startboksen. Klatrer opp der de som hjelper starthester inn i boksen og balanserer bak. Med et stille dunk blir porten bak oss lukket. Vi er fanget nå. Prid og jeg er fanget. Tenker jeg og ler for meg selv. stillheten fanger meg og den sorte hingsten min. jeg borrer fingrene inn i den sorte manen og konsentrer meg om det som vil komme. Snart vil startgrinden fly opp og vi er i gang. Et kraftig lufttrykk vil ta tak i meg.
” Drep nå ikke denne hesten også, unge… demo.. ” lenger kommer ikke Naomi. Startgrinden åpner seg og Pride fyker ut i helvete.

Mysterygirl   Nordland

 

    Eowyn262
Ånei!! O.o
Hva vil skje?! Vil Pride også dø?! O.o Håper ikke det! O.o

Jeg er så sjokkert at jeg ikke har ord! Du skriver så utrolig bra!

Før jeg glemmer det, ja, jeg stemmer ;)
Stooooooor klem fra Therese ^^ <33

24/03/2009 18:10

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.