Amras og Ireth, Forræderen del 32

- Svartalv? Amras reiste seg brått. Han stirret på Wangeja. – Jeg nekter at hun skal bli det!
- Amras! Begynte Marko, men jeg la en hånd på skulderen hans.
- Hysj… jeg vil høre hva slags argumenter han kommer med! Marko smilte.
- Du er så ond! Flirte han stille. Jeg hørte en av de bak oss kvele et latterhikst. Jeg vendte på hodet og så Kordandlir legge en hånd over munnen sin. Amir var helt rød i ansiktet mens han så på meg med et nysgjerrig blikk.
- Si meg hvorfor unge Elensar! Sa Xander stille.
- Fordi… svartalver er utstøtte og jeg er svartalv. Jeg vet hva jeg snakker om…
- Du har forbannelsen over deg! Hmmm! Wangeja så på Amras. – Men.. når krigen vinnes. Han vendte blikket mot meg. – vil forbannelsen brytes. Jeg svelget.
- Hvordan vet du…?! Amras ristet oppgitt på hodet. Jeg vendte på hodet og så på Marko. Som satt med et sammenbitt utrykk i ansiktet. Jeg svelget. Ble jeg svartalv, måtte jeg drikke blod, men det ville bli fordeler. Jeg ville bli raskere og sterkere. Jeg smilte for meg selv. Forsiktig reiste jeg meg.
- Jeg aksepterer det dere sier! Jeg kan bli svartalv!

Amras snudde seg fort. Marko gispet etter luft.
- Du sa? Amras kom gående mot meg. – Du sa ikke det jeg tror du sa?
- Eh…
- Ok! Strålende! Marrior smilte. Jeg nikket og hevet haken.
- Ikke sant! Jeg lot blikket gå mot Xander. Han sto og var rød i kinnene. Øynene flakket mellom meg og gulvet. han så nervøs ut. Wangeja merket dette.
- Hmmm… Xander, hva er galt? Han ristet på hodet og så på den unge prinsen.
- Det med at hun skal bli svartalv! Vårt blod er ganske så sterkt. Vi er vampyrer. Vi..
- Rettelse! Skjøt Marrior inn. – Jeg, Wangeja, og Kordandlir er vampyrer i dette rommet. Du må ikke glemme hva du er! Du er bare en halvvampyr! Brummet han. Xander blunket.
- Jeg glemmer ikke det! Glefset han til svar.
- Unge Xander, hva var din tanke? Wangeja så på den unge prinsen som sto og rødmet mer og mer.
- Min tanke var.. kanskje ikke noen av oss prinser burde gjøre den utvalgte til svartalv. Kanskje en annen svartalv bør gjøre det, eller en halvvampyr. Jeg mener ikke at jeg skal det, men jeg tenkte siden vampyrblodet er sterkt, og hun ikke bør få for mye forandring nå. Wangeja nikket enig. Han smilte mot Xander.
- Du er ikke dum du! Smarten.. jeg synes du skal stå for forvandlingen! Teste. Du har aldri forvandlet noen? Hmm? Jeg irriterte meg over måten Wangeja hele tiden sa ”hmmm”.
- Nei! Xander så ned i gulvet.
- Da er det på tide! Brøt Marrioer inn. – La oss fikse det!

Jeg blunket. Xander sto framfor meg. Wangeja og Marrior sto lent mot veggen. Amras, Kordandlir, Amir og Marko sto utenfor dette rommet. Jeg så på Xander. Han trakk pusten nervøst og så på Wangeja.
- Ta den lette metoden! Bare litt blod. Jeg svelget. Xander svelget også. Han knep øynene sammen og stakk neglene sine i huden på fingrene. Blodet piplet fram. Han skar en grimase i smerte.
- MÅ jeg også det der? Spurte jeg nervøst. Xander nikket.
- Eller vi kan lage sår andre plasser!
- Fingrene høres ok ut! Ropte jeg nesten. De to andre vampyrene lo. Jeg sendte dem et drepende blikk. forsiktig rakte jeg den ene hånden min ot Xander. – du får lage sårene! Mumlet jeg redd. Xander svelget og nikket.
- Det vil nok gjøre vondt! Han holdt hånden min rundt håndleddet med den ene hånden sin og med den andre lot han sine negler borre seg inn i huden på meg. Jeg gispet etter luft. Smerten i fingrene var ubeskrivelig. Det gikk et støt opp til albuen. Jeg ville skrike. Xander satte sine blodige fingre mot inne fingre. Blod dryppet på gulvet. rødt og klissete. En skjelving går igjennom kroppen min. jeg merker hvordan hans blod strømmer inn i mine fingre, og jeg tror nok mitt blod strømmer inn i hans årer. En ekkel prikkig begynner. Som om at noen står og stikker meg med tynne nåler i hånden. Det er vondt og ubehagelig.

Hånden blir fjernet. Jeg vrir meg i smerte. Tankene surrer. Blod strømmer fra fingrene mine. Wangeja. Kommer. Tar et fast grep om hånden min. tar litt spytt på fingrene sine og presser det mot sårene. Jeg hyler, men oppdager at sårene holder på å lege seg selv da.
- er du ok? Spør Xander som får sine sår leget av Marrior. Jeg smiler og nikker. Wangeja slipper hånden min og går bort til døren.
- Sånn1 nå har hun og Xander vekslet blod! Ler han. – Hun er helt fin… Amras, Marko, Amir og kordandlir kommer inn døren. Amras og Marko ser bekymret på meg.
- Er du ok? Spør Amras forsiktig. Jeg smiler.
- Jada! Slapp av litt du! Ler jeg. Jeg ler for tidlig. Plutselig skyter en smerte til igjennom kroppen min. jeg hyler i det jeg faller i gulvet og vrir meg.
- Ireth! Gisper Marko.
- Ikke! Hører jeg Wangeja si. – det er blodet! snart vil hun sovne. Og da lar dere henne sove! Uansett om dere reiser eller ikke i dag! Dere må la henne sove!
- Vi reiser i dag! Sier Amras.
- Måtte dere seire i døden! Wangejas stemme er glad og munter. Så svartner det for meg.

Mysterygirl   Nordland

 

    Blueberry
WÆH O_O
Ireth ble svartalv!! :O
Dette er sykt spennende! O_o
Elsker denne serien! ^^
Og Amras som ville hindre henne.. O.o
Skynd deg med neste del! :D
Stemmer! ^^
STOR klem fra Lessién <3<3<3

27/03/2009 17:18

 
    Eowyn262
Ooooo O.o
Ireth som svartalv hadde jeg aldri trodd! O.o Men det blir jo stilig! :D Hun blir jo raskere og sterkere :D

Det med å blande blod virket skikkelig ekkelt, det var nesten som om jeg følte smerten i fingertuppene. Det var skikkelig ekkelt og samtidig stilig ^^

Jeg kan virkelig ikke vente med å lese neste del! Vil Ireth forandre seg på noen måte når hun blir svartalv? O.o Du får skynde deg å skrive så jeg slipper å vente^^

Stooor stemme og klem fra Therese ^^ <33

28/03/2009 12:28

 
    mysterygirl??
åh...Ireth ble svartalv..O.o
Det høres veldig smertefullt ut, jeg kunne også nesten kjenne prikkingen i hånda..
Bra at hun blir sterkere og raskere, men ekkelt at hun må drikke blod da...

Lurer på hvordan Ireth føler deg når hun våkner...O.o
Gleder meg KJEMPEMYE til neste del!!
Du er veldig flink mystery=)

Stooooooooooor klem og
stooooooooooor stemme!

29/03/2009 17:54

 
    bettia
yeay, Ireth ble svartalv!! denne delen her var veldig bra! du skriver så utrolig bra, og skildringene dine er elskbare! veldig bra! "måtte dere seire i døden." veldig bra skrevet, den satte spissen på denne historien og jeg synes du skriver det mystiske og dramatiske på en glimrende måte. du er kjempeflink! ;-)

Stoooor klem<33

29/03/2009 20:27

 
    emmern
OOOO
regna med dette hele tiden jeg men....
hehe det er spennedne du leser bra og jeg... leser vider!

01/04/2009 17:59

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.