Kidnappet Prolog del 2

**

Kim så med beundring på den rødbrune hesten. Den hadde slik en flytende galopp. Hun håpet hun kunne få sjansen til å stelle den. Jobbe med den. I sidesynet oppdaget hun noe mørkt. Hun vendte på hodet, og så en stor mørk hest, og ei jente stå der. Hun så jenten få et sjokkert ansiktsuttrykk da hun oppdager den rødbrune hesten. Kim merket seg at det ikke var noe ustyr på hestene. Hun holdt i manken til hesten og var rask bort til en stein. Lett klatret hun opp på steinene og deretter opp på hesten. Den slo over i et svevende trav som fikk jentens hår til mykt å bevege seg. Den rødbrune hesten galopperte fortere og skjenet ut fra veien. Jenten på den mørke hesten slo over i hurtig galopp og galopperte rett mot den rødbrune. Kim stivnet. Hun trakk pusten dypt og forsøkte å beregne hvor stor fart hesten hadde, og hvor stor fart de hadde. Et lite skrik for over leppene hennes, og Nicholas stivnet og stirret på henne. – Hva er det? Spurte han. Kim blunket og pekte mot jenten som nå var utrolig blek. Jenten dro i hestens man og munnen hennes bevegde seg. Kim trapp pusten skjelvende og stirret på henne. De kom til å krasje. – STANS BILEN! Skrek hun med høy stemme.
- Hvorfor det? Spurte faren overrasket.
- Hvis ikke kommer du til å kjøre på ei jente og en hest! Sa Nicholas. Faren stivnet og oppdaget den mørke hesten og jenten. – HELLVETTE! sa han surt og tråkket på bremsen. Det hylte i dem, og hesten forsøkte å stanse, og falt på knær. Jenten satt i ubalanse på ryggen i det den kom seg på bena. Som i sakte film steilet hesten og bukket, før den gjorde et kraftig kast med kroppen for å klare å stanse før veien. Jenten kom med et hyl, de kunne høre inni bilen, og suste over hestens hode.

**

Katie klamret seg til Attack sin silkemyke man. Attack kjempet for å klare å stanse. Katie så den lille roten som stakk opp i sanden. – Nei! Hikstet hun i det Attack snublet i den og hesten falt på kne. Katie tok et hardere grep om hestens man og lente seg bakover for ikke å falle av. Den glatte pelsen gjorde dette vanskelig. Hesten stønnet og unngikk at bakbena ga etter. Katie ble hengende helt på siden av hesten. Hun spente armemusklene og forsøkte å dra seg rettere opp på hesteryggen. Håret kom i veien for øynene og irriterte henne. Det rykket i hestens kropp og den kastet seg opp på bena. Det hylte i bilens bremser og Attack prustet nervøst. Han rullet med øynene og reiste seg på to. Katie klarte nesten å rette seg opp på hestens rygg. I det forbena traff bakken bukket hesten og gjorde et kast med kroppen. Katie kjente grepet om hestens man løsne, og hun kjente kroppen forlate hestens varme. Med et lite skrik forsto hun, at nå var det ikke noen som kunne redde henne. Heldigvis ville ikke Attack bli skadet. Heldigvis ville han ikke dø. Forbannet være Simone, som var alt for selvgod. Forbannet være Simones far som drev hestegården. Katie hylte i redsel, og svevde i luften. Noe hardt traff henne og alt svartnet.

**

Nicholas krympet seg i det han så jentens kropp sveve ut i luften. Hun hylte og faren sto på bremsene. det hørtes et dunk og bilen bråstanset. Nicholas spente med en gang av seg beltet og hoppet ut av bilen. Han kastet et blikk mot Kim som satt med tårer i øynene. Han løp framfor bilen og stivnet. I sanden lå jenten i en liten dam av blod. Håret var utslått og noe var rødt. Han satte seg på huk og så på jenten. Faren kom fram. – Kjenn etter.. Nei, jeg gjør det! Sa han med skingrende stemme og dyttet sønnen vekk, og grep jentens hånd. Han kjente etter pulsen og pustet lettet ut. – Pulsen slår ennå! Sa han lettet. Nicholas så på jenten. – Hva skal vi gjøre med henne nå? Spurte han og kjente fikk en merkelig følelse av tilhørighet til henne. Han rynket brynene og en følelse sa at han ikke skulle ta i henne nå.

**

Simone himlet med øynene og så på faren. – Jammen det driter jeg i! Hveste hun.
- Simone, oppfør deg! Ba han. Jenten himlet med de grønne øynene og dro en hånd igjennom det perfekte blonde håret. – Jeg oppfører meg. Jeg har Nightmare her, og det er den eneste hesten jeg har ansvar for. Resten av hestene ga vi Katie ansvar for, og nå holder vi på å gå konkurs! Hveste hun og de tynne røde leppene hennes ble en smal strek i ansiktet. Faren klødde seg i det skittenblonde håret og de grønne øynene gransket datteren. – Men, Simone da! Katie har fri i dag! Du og de andre stalljentevennene dine, skal ha ansvare for gården i dag. Egentlig så har bare Katie ansvaret for den mørkebrune hesten som du ikke ville ha noe med å gjøre. Attack L er blitt kjempefin sammen med Katie.
- Det blåser jeg i! Simone stirret på faren og fant fram mobilen sin. – Katie skal på jobb nå. Jeg driter i hva hun gjør! Sa jenten med det blonde håret og tastet inn nummeret til den stygge stalljenten.

**

En høy skjærende lyd kunne høres, og sangen ”Is it true” kunne høres. Nicholas så på faren. Han betraktet jenten og svelget. – Jeg tror du bør ta telefonen! Mumlet han til faren. Faren strøk noen fingre over den mørkebrune barten og så på sønnen. – Jeg tror det er bedre om en ungdom tar telefonen hennes. Nicholas svelget og stakk hånden sin forsiktig ned i lommen på den hvite og blå jakken til jenten. Mobilen vibrerte og Nicholas trykket forsiktig på den grønne knappen og la mobilen inntil øret. – Hei, det er Nicholas! Sa han stille.
- Katie, du .. hæh? Nicholas? Katie har aldri fortalt meg at hun har kjæresten! Den dumme.. Vel uansett jeg må snakke med henne! Sa en irriterende stemme i øret hans. Nicholas var stille et øyeblikk. Katie? Var det jentens navn? Tenkte han.
- Jeg snakke med Katie, NÅ! Skrek stemmen.
- Hun, hun, jeg er ikke kjæresten hennes! Mumlet Nicholas og så faren stirre på han med et overrasket utrykk. Nicholas svelget og blunket. – Jeg tror ikke hun kan snakke nå! Mumlet han.
- Jammen det driter jeg i! Jeg MÅ snakke med henne NÅ!
- Jeg beklager, men du kan ikke snakke med venninnen din. Hun har nettopp vært i en ulykke, hvor hun falt av en.. Nicholas vendte på hodet og så bort på den mørkebrune hesten. - En mørkebrun hest, med hvit stjerne i pannen. Bilen jeg satt i kjørte i henne..
- Attack. Da var vi kvitt den hesten. Nå, jeg må snakke med Katie!
- Hesten overlevde, jenten derimot ble truffet av bilen, og nå er hun bevisstløs på bakken, og blør fra et sår i hodet.
- Så vekk henne da! Jeg driter i om hun har fått sår hodet, jeg må ha henne på jobb i dag. Jeg driter i om det er fridagen hennes også. Hun burde ikke få ha fridager, for da har ikke jeg så god tid til å se bra ut, feste og å ta meg av Nightmare. Jeg og Nightmare er gode. Men når Katie ikke jobber, får jeg dårligere tid til hesten min, og da kan vi ikke være best. Vi MÅ være best! Hveste jenten i telefonen.
- Jeg sier at hun ikke kan komme! Sa Nicholas og kjente et sinne mot jenten i den andre enden vokse.
Hvordan kunne hun si slike ting om denne jenten som lå på bakken?
- Vel, hun må! Hvis hun tvinger meg til å ri ut å lete etter Midnight Sun, Jasper, Attack L, Aikka og Moon, vil jeg sørge for å ødelegge mer av livet hennes! Får jeg snakke med, Katie nå?
- Forstår du ingenting, di merr! Freste Nicholas. – Hun er skadet, og bevisstløs, og jeg akter å få henne på sykehus eller til en lege.
- Sykehus og lege kan hun dra til etterpå, for først skal hun inne de hestene som kom seg ut av gjerdet i dag! Svarte jenten hånlig.
- Vel, jeg skal sørge for at du ikke ødelegger livet hennes. Du får ri ut å finne de bortkomne hestene, Adjø! Sa Nicholas rolig.
- Din jævla drittsekk! Du er sikkert like stygg i hodet, som Katie! Hylte jenten i den andre enden og la på.

Mysterygirl   Nordland

 

    Eowyn262
O.o
For en drittsekk hun Simone er! At hun kan si noe sånt til Katie! O.o
Nå ble jeg skikkelig irriter på henne!

Men han Nicholas virka skikkelig kul ^^

Og så har jeg ikke mer å skrive for jeg har fortsatt kommentarsperre xP

*stemmer*
Stoooor klem fra Therese ^^ <33

21/05/2009 14:42

 
    Mysterygirl
Ja, hun er litt slem, men sånn er det bare, noen må være slemme, og andre er snille!
da oppnådde jeg jo det jeg ville. jeg oppnådde at man ble sur på henne! x'D

Ja Nicholas er kul, han er kjempesnill ^^

uh, såppas! det var trist :/

Takk for stemme og kommentar^^

like stol klem tilbake ^^ <33

21/05/2009 14:45

 
    Ylva96
kjempe spennende del, du skriver så fantastisk utrolig bra. men du kunne brukt jenta i stedet for jenten på neon steder(bare tips)

stemmer :D <3

21/05/2009 15:59

 
    Padfoot
Haha, Simone er ei skikkelig merr altså x} Morer meg litt over sånne folk jeg :P
Utrolig bra Mysterygirl!
Er enig med Ylva96, det hadde passa bedre med jenta istedenfor jenten.
Ellers helt supert!
Gleder meg masse til neste del!
Stå på videre:)
Jeg stemmer =3

21/05/2009 16:15

 
    bettia
Meg ikke like Simone!! Synes ikke hun er noe snill, men egentlig syns jeg litt synd på henne også da, syns alltid synd på den slemme jeg:/;)

Men denne serien er bare råbra! Du er så utrolig flink til å bygge opp spenningen og til å skildre handlingen og stedene hvor denne finner sted:) aah, jeg blir nesten helt målløs jeg, du er så flink! Synes ikke det er så viktig om du skriver jenta eller jenten, det er jo godkjent begge deler;)

Stor stemme <3
Stooooooor klem!<333

29/05/2009 20:17

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.