Elsker eller venn? Del 5

«Amelia?» Erik så på henne.
«Amelia Morissey. Ho står høyt på mordlista,» sa jenten med det blonde håret og satte de brune øynene sine i hans. «dem møte opp på et viktig møte i mårra. Me ring dem.»
Hun snudde seg og løp. I neste sekund kom en skikkelse gående mellom trærne. Erik trakk seg fort bakover og skjulte seg bak en stor trestamme. Ut på lysningen kom en kjær skikkelse. Øynene glødet og håret var satt opp i strikk. Hun beveget seg med myke lette steg. Brått stanset hun og blikket gled mot treet han sto bak.

«Erik?»Stemmen hennes var fortryllende. Lokket på ham. Han klarte ikke motstå fristelsen. Han ville ikke skjule seg for henne. Forsiktig trådde han fram og så på henne med et ømt blikk.
«Yes?»
«E du en snær engelskfyr?» spurte hun i sjokk og smilte et søtt og varmt smil mot ham. Et smil som han skulle ønske bare tilhørte han. Han var sjokkert over at hun trodde han var engelsk. Likevel lo han lett og hun smilte bredere. Smilet var så vakkert at han grøsset.
«N-n-nei,» stammet han og smilte i det hun hevet det ene øyenbrynet spørrende.

«Ikke det?»  stemmen hennes var ertende og hun ble bare vakrere for hver gang han så på henne. Han hadde sett henne tre ganger, og han kunne allerede se på henne at hun var mer lykkelig. Hun virket mer selvsikker og trygg. Det kunne ha vært tilfeldigheten som hadde fått ham til å tro at hun var ei svak jente, men samtidig virket det som om at det ikke var det. Det virket som om at det var noe annet som skjulte seg.  Amalie virket rett og slett lykkeligere sammen med ham, og det kunne hun ikke være. Han ville bare komme til å såre henne og sette henne i fare. Dessuten var han jo nødt til å beskytte denne Amelia Morissey fra massemorderen Heidi. Han turte ikke tanken på hvor såret Amalie kunne komme til å bli, og på at hun skulle kunne havne i fare på grunn av ham og kanskje bli drept.

~*~

En skikkelse beveget seg i mørket. Håret var langt og sort. Øynene var mørke som natten og huden var blek. Hun hadde for mye svart sminke rundt øynene og så ikke helt bra ut. Hun så rett og slett dyster ut. Forsiktig stanset hun og så seg rundt. En gutt kom gående bak henne. Hun virvlet rundt og så på ham. Han hadde blondt hår og brune øyne. Det var egentlig en ganske kjekk ung gutt.

Sakte gikk hun bort til ham og bøyde seg mot ham. «Kjenner du noen som heter Amelia Morissey?» hvisket hun ham i øret.
Gutten stivnet og de brune øynene videt seg ut. Han stirret på henne før han sakte nikket. «Amalie Morissey e hennes rætte navn. Ikke Amelia.»
«Jo, Amelia e det riktige navne, men hu bruke Amalie. Du e nødt til å kline med hu og bli sammen med hu.» Sa kvinnen og smilte ondskapsfullt. Hun tok seg i det og la opp en mer sårbar og uskyldig mine som ikke skulle vekke for mye misstanker hos gutten.

«Men, vi slo opp. Vi va aldri sammen. Vi-» Stemmen hans var pipete og skingrende. Det var tydelig at han var redd. Hun hadde ham nesten der hun ville ha ham. Hun hadde sett blikket han sendte denne Amelia. Amelia var nemmelig nøkkelen for å for å hevne sjefens datter. Det var henne han var blitt lovet bort til i skjul. Det var henne han kom til å elske. De var bare nødt til å kvitte seg med henne. Enkelt og greit.

«Det e en morder på frifot. Person e ute etter hu Amelia. Vil du redde hu eller ikke? Hvis ikke må du få nån andre til å gjør det!» Kvinnen så skarpt på ham og så ham krympe seg.  Han svelget og så svært redd ut. «vi vil bare at hu skal få lev. Vil ikke du?
Det ble tent en flamme i guttens øyne. «Æ jør det.»
«Fint. Sørg for virkelig å gi henne kjærlighet, så tar du hu med deg til den gamle stallen utenfor byen om om to – tre dager.» sa hun og så gutten nikke. Han forsto ikke hva han sa ja til, og det var hun glad for.

Mysterygirl   Nordland

 

    lilly rose
Vakkert, nydelig språk. Mange gode ting. Elsker dette. Ting er på en måte klare når du skriver, det er er vakkert og har en mening og man finner budskapet. Jeg liker dette veldig godt. Du er dødsflink å skriva:)

stemmer helt klart;)

03/01/2010 19:13

 
    Crimson Dreams
Ah, jeg er så glad i denne serien allerede :D Spennende! Jeg stemmer selvfølgelig, for dette er så bra! ^,^

klem
Crimson Dreams

03/01/2010 20:19

 
    bettia
Oi, dette er virkelig BRA!:D

Skildringene og språket generelt er veldig bra, du bygger det opp veldig fint.<3 Syns det er kjempespennende, og serien er råbra;)

Jeg må finne ut hva som skjer videre. Så da tror jeg at jeg bare "løper" til neste del nå...; p

Men først lar jeg knappen borti her gå seg en tur, til der redaktørene samler dem;D<3

Klem^^<33

06/01/2010 09:46

 
    Aorta
Oi, dette blir bare bedre og bedre! Liker veldig godt måten du skriver på. MÅ LESE MER:D

Aorta

07/01/2010 09:19

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.