Elsker eller venn? Del 9

Den blonde kvinnen nikket igjen og blunket. Hun satte de brune øynene sine i ham og stirret han inn i de grønne øynene. «Pass på ho. Blir ho dræpt kan vi åsså bli det!»
«Me ska passe på ho. Da har me bare ei ekstra unnskyldning for å se ho,» sa Erik alvorlig og var glad ei lita stund for at han skulle få være mer sammen med Amalie. Hun var vakker og han visste at han hadde fått sterke følelser for henne. Samtidig kjente han at han ble redd. Han hadde vært borte fra henne nå, og morderne kunne ha tatt en sjanse der og da og kidnappet henne.

~*~

Amalie våknet i det hendene hennes ble bundet over hodet. Hodet hennes verket og hun følte seg svært så omtåkete.Hun satt i et stort mørkt rom og en merkelig kvinne sto over henne med ei bensinkanne.
«Go dag miss Amelia,» sa hun og lyset ble tent. Kvinnen sto der rolig og så på henne med et lite hyggelig blikk. Øynene var mørke som natten og var sminket mørkere. Huden var blek og håret mørkt. Hun minnet om en ganske dyster person.  Amalie stusset over at hun ble kalt Amelia. Hadde ikke blitt kalt det siden hun var ni år og moren sa hun måtte bytte navn til Amalie for ikke å bli drept.

«Æ hete Amalie,» mumlet hun og så seg rundt. Langs en vegg lå det noen gamle høyballer og langs motsatt vegg var det noen bokser. Hun var bundet bakerst i rommet. Over hodet hennes hang det gamle saler og hodelag, og hun visste at hun var i en av de gamle stallene som skulle bli reparert og tatt i bruk igjen.

«Jada, å æ e dronninga av ingenmannsland,» svarte hun frekt og gransket henne. Amalie hørte det skvulpe i bensinkannen kvinnen hadde i hånden og kvinnen så ut til å merke seg at Amalie så redd på henne. «me gjær det fort og ænkelt.» mumlet kvinnen og smilte mens hun gikk bort til høyballene og hellet bensin over den. Hun snudde seg mot Amalie og smilte ondskapsfullt. «Du får ikke lov å komme tilbake. Du får ikke lov å overleve!» hveste kvinnen og lo. «Erik fortjene å meste dæ. Han forlot mæ når æ sporte om han kunne myrde dæ før mæ. Og nu, nu e han førelska i dæ, og sia han bynte i en annen jobb og forlot mæ, va det bare rætt og rimelig å rydde dæ unna vei.»
«Koffer?»

«Førdi du e klarsynt. Du vil komme til å kunne si ka som skal skje en gang, og det kan bare ikke vi la skje.»
«Hææ?»
«Mer gidd æ ikke si mer. Kos dæ i varmen.» Hun vinket og smilte søtt før hun himlet med øynene og gikk ut av stallen. Døren ble slamret igjen og Amalie ble sittende alene. Ikke lenge etter kunne hun høre et høyt VOSJ ute og kjente igjen lyden av gnistrer. Hun begynte å bukte og vri på seg, og noe falt ut av lommen hennes. Hun vred på seg slik at hun kunne se hva det var og oppdaget mobilen sin. Hun vred på seg og forsøkte å løs hendene, men repet skar seg inn i huden ved håndleddene. Hun ville skrike i smerte. Visste hun  måtte få tak i Erik og bestemte seg for å prøve å få av skoene. Samtidig oppdaget hun at veggen med høyballene hadde tatt fyr og nå sto i brann. Siden det var sølt bensin på dem, eksploderte det i varme.

Amalie kjempet hardere og fikk sparket av seg den ene skoen. Hun syntes det hun skulle gjøre var utrolig teit, men hun var nødt. Her snakket man om liv eller død.

~*~

Erik fikk følelsen av at noe var fryktelig galt.
«Crystal,» begynte han nervøst. «me tror Amalie er i fare.»
Kvinnen med det blonde håret, de brune øynene og det alve liknende utseendet lukket øynene og trakk pusten dypt.  Erik var sikker på at hun var en alv, og at de andre også var noen som hadde peiling på magi, eller ting som ikke kunne forkares. Rommet ble fylt av en varm og brennende energi. Som om at noen var fanget i en brann.

«Løp, Erik. Ho e enda i live, men ho e fanga!» sa Crystal og sperret opp øynene. Erik var ikke sen om å reise seg og begynne å løpe. Han måtte redde Amalie.

Mysterygirl   Nordland

 

    koxvig93
Whi:DD Dette er megaspennende:D KJempebra Martha. Jeg vil ha mer:D

04/01/2010 22:23

 
    lilly rose
Spennede og supert.

Jeg vil også ha mer, du er super duper flink.

Stemmer:)

04/01/2010 22:43

 
    Crimson Dreams
Johoooo, they are ment to beeee <3
Denne delen var spennende! Å, jeg er så spent på fortsettelsen, og ser at det er flere deler ute! Må stikke!
*Stemmer*

Crimson Dreams

05/01/2010 00:42

 
    Aorta
Herlighet så spennende du skriver.. Så levende.. Du fanger meg i denne serien din du! :-)

Aorta

07/01/2010 09:33

 
    bettia
Jau. :D

Jeg vet ikke hva jeg skal si...;P<3
Dette er bare kjempeflott og kjempespennende:)

Stemmer;D
StoOr klem^^ < 3


10/01/2010 22:12

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.