Elsker eller venn? Del 12


Erik holdt henne tett inntil seg og var svært fornøyd med å holde henne der. Hun så ikke ut, og han var bekymret for hvordan det skulle gå med Amalie. Hun virket svært slapp i armene hans og hodet var lent på skuldrene hans. De kom inn på lysningen der han hadde sett henne første gang, og han hadde følelsen av at det var skjebnen som hadde sørget for at de møtte hverandre.

Brått sperret Amalie opp øynene og ba han stoppe. Han stanset og så på henne. Hun skalv i armene hans og han kjente hvordan hjertet slo i brystet.
«Erik, æ e ufattelig gla i dæ,» hvisket hun og så ham dypt inn i øynene. «sætt mæ ne, vær så snill.»
«Me e gla i dæ, Amalie,» hvisket han hest til svar og satte henne ned. Han lot henne gli ned langs kroppen sin og merket at pusten henes ble ujevn. Erik ble redd hun var verre skadet enn hun antydet. Det skremte ham.

«Æ må hjæm te mæ,» mumlet hun og blunket lurt til ham. «æ må dusje og få rensa såran på håndledda, og kan hende de må bandasjeres. Det gikk værst utover vænstre hånden.» hun lo en nervøs men likevel herlig latter.
«Æ følle dæ hjæm,»sa Erik nervøst. Han merket hvordan hjertet slo i brystet hans og at ble satt ut av å ha henne så nær seg. Han plasserte henne inntil seg og holdt rundt henne. Hun skalv og han var så redd hun ar syk. Forsiktig slapp han taket i henne og tok av seg jakken sin.  Forsiktig la han den over skuldrene hennes og så det hengivende blikket hun sendte ham.

«Takk,» hvisket hun og la armene sine om livet hans og lente hodet mot brystet hans. Han merket hvordan hjertet dro av sted. Det levde sitt egent liv som trommer i ham. Forsiktig smøg han armene sine rundt henne og merket hvor perfekt hun passet i armene hans.
«Vell, da må me få dæ heim,» hvisket han hest for ikke å bli trist. Amalie var som skapt for å være i armene hans, og han visste det.

~*~

Amalie var trygg så lenge hun var sammen med Erik. Han hadde sørget for å få henne trygt hjem, og hadde deretter kjørt henne på legevakta. De hadde renset sårene og lagt tynt lag med bandasje over sårene og gitt henne en krem hun skulle smøre over sårene ofte, og hun var nødt å bytte bandasje for ikke å få betennelse i sårene. Ellers måtte hun ærlig innrømme at hun hadde sluppet billig fra brannen, og hun fortalte ikke at hun hadde vært i brannen. Da legene hadde spurt om hvordan hin hadde greid å få sårene hadde hun løyet og sagt at hun og en venn hadde lekt en dum lek. Hun ville heller ikke til politiet forklare at hun nesten hadde blitt drept. Erik hadde nemmelig fortalt henne hva det gjaldt, og at han var i en slags hemmelig politigruppe som rapporterte til politiet når noe var galt. De kalte seg skjebnens magiske politi. De ville redde mennesker som hadde spesielle evner fra magimorderne.

Nå var det ikke slik at det fantes magi. Det eneste som på en måte var magisk var de som kunne se framtiden, snakke med de døde og slike ting som man kunne se på TV. Magimorderne visste om mennesker med slike evner og ville drepe dem. De hadde en trang til å drepe og besto av gale folk. Derfor valgte skjebnens magiske politi å tøyle dem inn.

Amalie så på seg selv i speilet og lo. Hun følte seg vel og snart skulle hun ut på dansen sammen med Erik. Eller det Daniel hadde sag hun og Erik skulle komme på. Hun gledet seg noe helt vilt og siden det var helg, hadde hun bestemt seg for å være hos Erik, for hun visste også at hun snart ville komme til å miste ham.

~*~

Erik måpte når han så Amalie. Hun var nydelig uansett hvordan hun var kledd. Nå var hun kledd i høyhælte sko, en svart kjole som gikk til knærne hennes . Hun hadde en svart tynnstrømpebukse på seg og var bare helt perfekt. Håret hang løst og mykt nedover skuldrene hennes og øynene var sminket. Blikket var dypt og blygt og leppene hennes var røde og fristende. Han ønsket bare å kaste seg over henne. Kysse henne lenge og ømt.

Mysterygirl   Nordland

 

    Crimson Dreams
Aaaaah, så skjønnt! Jeg bare elsker hvordan du skriver <3 Jeg må lese videre! Jeg ser nemlig at du har lagt ut resten av tekstene!
*Stemmer*

Crimson Dreams

06/01/2010 01:15

 
    lilly rose
Aww, dødsbra.

Love it!!

06/01/2010 21:09

 
    Aorta
Elsker det! Må lese mer.

Aorta

07/01/2010 09:41

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.