Elsker eller venn? Del 13


«Hei,» sa Amalie og de røde leppene beveget seg. Hun smilte nervøst og en svak rødme blusset fram i ansiktet hennes.
Erik trakk pusten og slapp den ut igjen. «Hei.»
Han visste ikke hva han skulle si. Hun gjorde at han ble tørr i halsen. Han merket seg at Amalie trakk flaut på smilebåndet. Forsiktig og lekende dro han henne i håret og hun så opp. Det var noe i blikket hennes som forvirret ham. Akkurat da begynte sangen Does your mother know fra Abba.


Youre so hot, teasing me
So youre blue but I cant take a chance on a chick like you
Thats something I couldnt do
Theres that look in your eyes
I can read in your face that your feelings are driving you wild
Ah, but girl youre only a child

Erik hev skarpt etter pusten og skjønte det. Hun var fortapt i ham. Følelsene hennes dro henne ut på dypt vann. Ledet henne bare en vei. Mot ham. Han var fortapt i henne, men han kunne ikke gjøre noe. Refrenget begynte og han rakk ikke å analysere det. Han ble så opptatt av å forstå hva som skulle og kunne skje med følelsene deres.
«Hihi, for en sang, hør,» kniste Amalie.

I can see what you want
But you seem pretty young to be searching for that kind of fun
So maybe Im not the one
Now youre so cute, I like your style
And I know what you mean when you give me a flash of that smile (smile)
But girl youre only a child

Nå forsto Erik sangen mer. Han visste hva Amalie ville. Hun var ivrig etter å komme sammen med ham, men han trodde ikke det var av grunner for å ha sex, slik dem kunne antyde i sangen, men var det bare det, så brant setningen so maybe Im not the one seg fast i hodet hans. Han hadde likt Amalie fra første stund, og stilen hennes var kul og søt på samme tid. Han elsket smilet hennes og han måtte beherske seg ofte for ikke å kaste seg over henne. Hun var bare sytten år.

Well I can dance with you honey
If you think its funny
Does your mother know that youre out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that youre out?

Moren hennes brydde seg ikke om hun var ute, og han brydde seg om det. Han hadde ikke noe problemer med å snakke med henne, danse med henne eller flørte med henne, men det var de neste stegene som skremte ham litt. Han ville ikke ha noe forhold til henne. Ikke nå. Ikke så tett før han visste de måtte skilles.

«Svært så tankefull han ble,» ertet Amalie med en unormal stemme lo.
Erik så på henne at hun var i godt humør og lo med henne. I neste sekund dro Amalie han ut på gulvet og begynte å bevege seg i takt med musikken til sangen I gotta feeling fra Blackeyed peas. Nølende trakk han seg unna og ble stående og betrakte de som danset. Han fant ut at det var folk i tjuefem års alderen ute på dansegulvet.

~*~

Amalie elsket sangen I gotta feeling. Hun hadde mange ganger danset til den og hun kunne synge den. Hun lo og frydet seg sammen med de andre vennene sine. Venner hun snart ville miste. Likevel visste hun at det viktigste var å ha det moro. Dermed hoppet hun rundt som en tulling sammen med de andre jentene og lo med dem. Amalie gikk ut av dansegulvet når sangen nærmet seg slutt og dro Erik bestemt ut på gulvet.

«Dans,» befalte hun og lo.
«Me kan ikke,» mumlet han og spilte flau. «me ser ut som en idiot da.»
Sangen sluttet og en rolig låt starten. De fleste forlot dansegulve, eller kom tilbake med en tilfeldig gutt. Amalie og Erik ble stående og se forlegne på hverandre. Det oppsto en pinelig pause da ingen av dem turte å legge armen om den andre først. Til slutt tok Erik mot til seg og la forsiktig armene om livet hennes. Amalie kjente hjertet hoppe over et slag, og smøg armene rundt halsen hans.

De danset rolig til låten og Amalie ønsket at Erik skulle kysse henne. Hun nappet han lekende i håret og han så ned på henne. Øynene deres møttes og Amalie snappet etter luft. I neste sekund møtte leppene hennes hans, og de kysset.

Mysterygirl   Nordland

 

    Crimson Dreams
Yes yes yes YES! XD They kiss! Finally!!! *fainting*
Aaaaaah dette er så herlig! *w* Alle følelsene er til å ta og føle på. Heeeerlig^w^

Stemmer!
Crimson Dreams
Klem! <3

06/01/2010 01:20

 
    lilly rose
Veldig kult med sangteksten og beskrivelsene lese restene:)

06/01/2010 21:10

 
    Aorta
Veldig utrolig gode beskrivelser. Du har et virkelig stort talent for skriving=) Det er virkelig spennende det du skriver. Liker det kjempegodt. Synd at det er så nært slutten:(
Likte at de kysset:D

Aorta

07/01/2010 09:44

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.