Elsker eller venn? Del 14


Amalie frydet seg og kjælte ved håret til Erik. Kysset hadde bare vært noen korte sekunder og hun rakk akkurat å tenke at han hadde myke lepper. Hun hadde kysset gutter før, men ingen hadde så myke lepper som Erik. Hun nøt de sjalu og sjokkerte blikkene jenter sendte dem. Merket seg at andre syntes Erik var hot, men han var bare hennes, og hun hadde drømt om kysset.

«Me vil kyssa dæ meir,» mumla Erik og dro henne med seg bort til et mørkt hjørne. Der kysset de igjen. Erik trakk henne tettere inntil seg og smøg tungen sin inn i munnen hennes. Dette var andre gang Amalie opplevde det, og hun forsøkte så godt hun kunne å besvare kjærtegnene hans.

* * *

Amalie la seg tettere inntil Erik i sengen og lot en finger stryke over leppene hans.
«Elsker eller venn?» spurte hun og blunket. Øynene var ømme og fikk Erik til å grøsse under hånden hennes.
«Venn?» Erik så nølende på henne før han bannet lavt. «Faen, me elske dæ jo. Me e din elsker.»

Amalie smilte bredt. «Da spiller vi noe. Elsker eller venn. Skjebnen gir og tar. Hva andre ikke har. Jeg spiller dette spill igjen. Elsker eller venn.» sa hun og smilte bredere før Erik forsiktig nappet henne lekende i det lange brune håret og kysset henne. Han satte seg opp i sengen og dro Amalie opp. Hun sperret opp øynene i det han tok av seg t-skjorten og viste verdens peneste mage. Han hadde six-pack og var tynn. Tynnere enn hun hadde trodd.

«Jøss,» hvisket hun og kjente hvordan hun rødmet.
«Me lika når du rødme,» ertet Erik og kom bort til sengen. Forsiktig la han en hånd under haken hennes og kysset henne ømt på leppene. Forsiktig skjøv han henne ned i sengen og lente seg over henne uten å ta leppene sine vekk fra henne. Hun lå i sengen med armene om halsen hans og han sto på knær ved siden av henne og støttet hendene på hver side av det vakre hodet hennes. I det han fjernet leppene sine kjente Amalie at hun hev etter luft og var andpusten.

«Du e et kyssetalent,» ertet Erik, men det var noe alvorlig i det han sa. Forsiktig dro han av henne t-skjorten hun hadde på seg. Med dyktige hender dro han av henne Bh-en og hun var glad det var mørkt på rommet og at han ikke kunne se henne, og hun ham. Forsiktig dro han av henne nattbuksen og hun ble kald et lite øyeblikk, før hun kjente leppene hans mot sine igjen. Hun skalv når de avbrøt kysset og hun forsiktig skulle få av Erik buksen. Hun følte seg klossete og nervøs, men tilslutt fikk hun den av han, og han stønnet. Forsiktig strøk hun ham over magen og frydet seg over hvor deilig det kjentes ut. Hun kunne kjenne leppene til Erik nedover en sene i halsen hun merket hvordan hjertet galopperte av sted. Blodet bruste i årene og hun ville spørre Erik om det var normalt. Likevel ble hun fullstendig satt ut av hvor dyktig hendene hans var.

Til slutt elsket de, og Amalie visste at hun aldri ville komme til å glemme den natten.

* * *

Dagen etter sto Amalie sammen med Erik i parken. Tårene strømmet nedover kinnene hennes og hun hikstet.
«Me vil savna dæ,» hvisket Erik og kysset henne. «men nå e vi bare venna. Me kan ikke ha no forhold te dæ. Ikke som ting e no.»
«Æ forstår.» Amalie lente seg mot ham og gråt. Hun følte det som om at hjertet ble revet ut av brystet hennes og at hun kom til å dø. Sakte rev hun seg løs fra ham. Hun hadde snakket med moren om å få flytte til tanten, og deretter få dra ut i verden.

~*~

Erik kjente hvor trist han var. Han savnet Amalie noe helt grusomt. Han merket ikke skikkelsene som beveget seg i mørket. Ikke før den blonde alve liknende kvinnen hoppet fram og holdt en pistol vendt mot skogen. I neste sekund dukket det kjente ansikter opp. Ansiktene til medlemmer av magimorderne.

«Synd hu vart drept,» lo en kvinne Erik en gang hadde likt. Heidi dro en hånd gjennom det sorte håret sitt. «Me brant hu i hjel.»
«Du sku bare vesst,» mumlet Erik sint og fisket fram en pistol og rettet mot henne.
«Me hate dæ,» hveste Heidi og dro fram sin pistol. Hun rettet den mot Erik og fyrte av.

Mysterygirl   Nordland

 

    Crimson Dreams
WHAAAAAA *blush* (-*_____*-) OMG. Det var så heit! Aaaaah... Elsket det. Alle følelsene tok nesten knekken på meg, men endelig skjedde det! Jeg bare elsket at han ikke lenger kunne vente, og scenen i senga var til å dø for. Ahh.
Og så kom spenningen. Jeg er så spent på hvordan du avslutter denne! Og lurer på om det kommer til å ødelegge nattesøvnen min ;D

Stemme OFC
Klemmer fra meg^^
Crimson Dreams

06/01/2010 01:26

 
    lilly rose
Sykt bra.

Stemmer^^

06/01/2010 21:11

 
    Aorta
NEEEEEEEI, Erik må ikke dø:(

Aorta

07/01/2010 09:46

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.