Zombiefisert - Del 1

Jennifer Morissey dro utålmodig en hånd gjennom det platinablonde håret og stirret seg selv inn i speilet. Hun ristet på hodet og smilte. Selvsagt var hun vakker. Hvem visste vel ikke det? Hvem visste ikke hvem hun var? Hun var kul. Hun var trendy og søt. Hun var Jennifer. En dag ville det bli noe stort og kult ut av henne. Hun visste hun passet som modell og hun visste hun var… hun var verdifull.
En høy skjærende lyd skar gjennom luften og fikk henne til å skvette og gispe høyt.

Now I can’t behave. I feel it in my feets on the streets. But don’t you know...
Jennifer grep mobilen og så på skjermen. Christian.
«Yo,» sa hun høyt inn i telefonen og la den mot øret. «sjer?»
«Hay sexy,» lød det i andre enden. «skal ha dæ ut en tur.»
«Haha, næi.» Jennifer himlet med øynene og så for seg Christian. Han var høy og tynn. Øynene var isende blå, håret svart og litt langt og han brukte eyeliner rundt øynene sine. Han gikk alltid i svarte klær, men jenter syntes likevel han var et mysterium. Det var sikkert for at han var deilig selv om han hadde den stilen og holdningen.

«Jo’a. Komman. Æ vet du vil ut,» lo Christian og fortsatte med myk forførende stemme: «æ vet du ikke klare å hålle dæ unna leppen mine
Jennifer kjente hun ble varm i kinnene og grøsset. Øynene videt seg ut og hun tenkte på noen dager tidligere da hun hadde vært ute. Hun og Christian hadde rotet skikkelig og han hadde lært henne hvordan man skulle kysse ordentlig. Jennifer syntes ikke hun var uerfaren, men likevel å kysse Christian. Hvem ville ikke kysse ham?

«Æ klare å hålle mæ unna uansett kæm sine leppe det enn måtte være!» svarte hun rolig og blunket lurt. De grønne øynene stirret lurt inn i speilet og sminket matchet den lilla toppen hun hadde på seg.
«Åkey. Da får æ komme til dæ,» humret Christian og Jennifer grøsset.
«Næi,» skrek hun nærmest. «det går ikke!»
«Du vil komme ut og trædde mæ. Kom nu bare. Du vil vel se Kami sitt ansiktsuttrykk om du kysse mæ?» Christian sin stemme var ertende. Den tente noe i henne. Kami og Jennifer hadde alltid konkurrert med hverandre. Kami mente hun var den vakreste jenten som fantes på jord. Alle guttene Jen hadde vært sammen med eller kysset la hun an på og gikk til sengs med. Det var en evig fight mellom de to jentene, og Jennifer ville ikke gi seg.

«Æ sjæm,» sa hun rolig og smilte. «gi mæ litt tid tel å jør mæ klar. Så møte æ dæ…?»
«Milano,» sa han rolig. «e dit ho ska.»
«Æ kommer,» sa Jennifer og la på. Hun stirret seg selv inn i speilet og øynene ble store og redselsfulle i det en svart kappekledd skikkelse kom fram mellom trærne og grep tak i noen. I neste sekund forsvant hun.

Jennifer ble presset mot et tre av en kappekledd person. Hun kunne kjenne barken kald og raspende mot ryggen. Lukten av blod og død stor rundt dem. Litt bortenfor henne satt noen skikkelser og rev i filler restene av ei stakkars ku som ikke hadde kommet seg unna. De dro innvollene utover og fråtset i dem.
Et par røde øyne stirret inn i hennes og hun var lammet av frykt. Skikkelsen lo og åpnet munnen. Lukten av død og forråtnelse spredde seg og slo henne hardt i ansiktet. «Du e næste.»

Skriket hennes var høyt og hjerteskjærende og hun rygget bakover og rett i veggen. Hun kunne kjenne lukten. Lukten av blod.

~*~

Amelia gikk interessert bort til stuebordet og så ned på det. Avisen lå åpen og forsiden fanget henne. Det var bildet av en opprevet lavvo med røde merker på. Overskriften lød som følgende: Skoleklasse slaktet. Forsiktig leste hun det som sto på siden. For noen dager siden reiste Villa skole på skoletur. Det skulle være en hyggelig tur hvor alle klassene skulle ha sin lavvo og kunne sove i. Da skolen ikke var kommet hjem etter to dager begynte foreldre og bli urolige. De ringte bekymrede og fortalte hvor skolen skulle. Da letemannskapet kom dit, kom de til et voldsomt blodbad. Hun trakk pusten nervøst og begynte å bla i avisen for å finne siden denne artikkelen skulle stå på.
Plutselig skar et høyt og hjerteskjærende skrik luften og hun hørte et dunk oppe.

   

Mysterygirl   Nordland

 

    bettia
Dette er sy-ykt spennende!:D

Og utrolig bra skrevet!:D<3 Du er så utrolig flink til å skrive serier....Du fanger meg med dem, jah xD<3

Jeg likte veldig godt denne delen! Det er rått...:D Blodbad...Litt lite hyggelig, egentlig, og jeg er glad de fleste teltturer ikke ender sånn...xP (*Være lettet over at jeg droppet lavvoturen til helgen...neida, bare tuller;)*)

Ehm, jau, det blir bare babling herifra. Jeg vet jo ikke hva skal si, du skjønner det, ja? Og du vet fortsatt at jeg syns du er utrolig, veldig kjempeflink til å skrive, jah?!!;D<3

Stemmer vettu;*

Klem^^<3

11/02/2010 19:12

 
    anna jo
Helt enig med Bettia, syyyyyyykt!!!
Altså, da mener jeg også sykt bra, du må skrive mer:)
Stemmer

11/02/2010 19:24

 
    Crimson Dreams
Hei har ikke vært på bua på en stund, men nå har jeg endelig fått lest teksten din! Dette var så rått, og jeg gleder meg utrolig mye til å lese neste! XD Som jeg forresten ser ligger ute! Stemmer og hopper videre jeg! Spent på hva som vil skje med vår kjære Jennifer x)

Crimson Dreams

14/02/2010 14:44

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.