Zombiefisert - Del 2


Amelia stivnet og mistet avisen i gulvet. hun var redd for datteren. Redd for hva som kunne skje.  Hun ristet på hodet og tok til å løpe. Bena trommet opp trappen og hun dro i handtaket til badet. Døren var låst og hun kunne kjenne hvordan hjertet slo i brystet.
«Jennifer?»
Det hørtes et klikk og døren gikk opp. Sakte kom Jennifer glidende ut av badet og var likblek. Hun stirret med store øyne på moren og kroppen hennes skalv. Sakte løftet hun hodet og pupillene i de grønne øynene var små. Hun blunket og det så ut som om at hun var på gråten. Sakte løftet hun hodet og det virket som om at hun tok seg sammen.

«Hei, mamma,» hvisket hun dempet og et smil bredte seg i ansiktet hennes. De grønne øynene skjulte redselen hun hadde følt og hun trakk pusten dypt. «var det no?»
Amelia stirret bare overrasket på datteren og ristet på hodet. «Næi, æ bare..»
«Æ ska ut me Christian,» sa Jennifer og smilte. «vi e blitt skikkeli goe venna.»

Amelia smilte til datteren og tok seg sammen. Hun var glad Jennifer vanket med noen normale folk. Christian hadde en merkelig stil, men han var snill som dagen lang, og moren var også grei. Det var en trygghet at hun skulle ut med ham.
«Ok, kos deg,» svarte hun. «og vær forsiktig.»

Jennifer smilte til moren og nikket før hun løp inn på rommet. Amelia ristet på hodet av datteren og gikk ned igjen. Hun tok opp avisen og satte seg ned i sofaen. Begynte å bla i avisen og bladde opp på siden artikkelen sto på. Det var et bilde av en blodig bakke der innvoller og kroppsdeler så spredt i et massivt kaos. Amelia kjente hun ble kvalm og håpet virkelig ikke at datteren skulle måtte oppleve noe slikt. Hun trakk pusten dypt og begynte å lese hele artikkelen.

Politiet hadde dratt opp til campingplassen hvor skolen skulle være. Det som møtte dem var et massivt blodbad. De klarte ikke en gang å si hvilken personer som var hvilken. Ikke før de begynte å finne avkappede hoder. Foreldre og mange mennesker er i sjokk etter dette. Hva som har hendt er uforklarlig. Det ser ikke ut til å ha vært massemorder eller noe slikt. Noe uforklarlig har hendt, og mennesker kan ikke forstå dette. Samtidig ser det ut til å mangle en elev. Det er et hode som ikke er identifisert eller funnet ennå. Kanskje det er håp om at èn elev har kommet seg vekk og kan forklare hva som er hendt.

Amelia klarte ikke lese mer. Hun stanset og brettet avisen sammen før hun sakte løftet hodet og stirret rett framfor seg. Hun kjente hun var kald innvendig.
«Amelia, e det no galt?» Erik sin myke stemme fanget henne. Sakte vendte hun på hodet og så på ham. Han stivnet og hastet over gulvet til henne og la armene om henne. Han behøvde ikke spørre for å forstå at noe var galt.~*~

Jennifer beveget seg sakte mot Milano. Hun passerte en mann og merket at han sperret opp øynene i det blikkene deres møttes. Hans blikk omtåket av sorg og smerte. Det var som om at hun hadde sett de øynene før en plass. Brune og varme og han hadde blondt hår. Hun ville skrike av redsel igjen men kvalte skriket. I stedet økte hun farten og småløp mot Milano.

Mysterygirl   Nordland

 

    bettia
Nimleh! (Nydelig navn, by the way!;)

Vet du hvor bra dette er? Hvor utrolig levende og spennende det er? Hvis ikke, så håper jeg at jeg klarer å få det fram nå...!;)

Altså, du skriver helt utrolig BRA!:D Språket er veldig levende, det er jo nesten som personene plutselig står rett fremfor meg her. Jeg ser iallfall alt helt klart for meg. Flinke, flinke du!:D<3

Jeg liker denne serien kjempegodt, og denne delen var intet unntak. Flott!:*

Veel, jeg har ikke så mye mer å si. Sorry, men du skriver for bra..!

Men jeg stemmer! (ofc)

Stooor klem^^<33

14/02/2010 00:52

 
    anna jo
Ja, flinke fline du, som bettia sa!
Håper det kommer mere snart:)
Stemmer:):):)

14/02/2010 13:11

 
    Crimson Dreams
Oh, hva skjedde på det badet? Hva i all verden :p Hva er det som kommer til å skje?! xD Jeg er så spent! Og det er så herlig å lese en serie av noen som virkelig kan å skrive, med både minimum av skrivefeil og følelser i språket. + dialekt da +++ ^^
Jeg eeeeer så spent på dette, og jeg bare ikke vente til det kommer mer kjærlighet inn i bildet<3
*danser på stemmeknappen*

Crimson Dreams

14/02/2010 14:49

 
    Twilightwannabee
HERREGUD! Du er helt topp! Kjempe bra!

19/03/2010 21:07

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.