Zombiefisert - Del 7

Amelia stirret i sjokk på ham og hun ble blekere. Fort fikk hun ham inn i huset og ba ham om å gå inn i stuen mens hun fant fram telefonen sin. Hun måtte sørge for at Jennifer kom hjem og ikka havnet i noe form for trøbbel.

~*~

Jennifer sperret opp øynene i det gutten bøyde seg mot henne. Øynene hans hadde en rød ring i kantene og han hadde munnen halvveis åpen og så på henne med et forpint utrykk i øynene. Huden fikk noe som liknet et grønnlig skjær i seg. Noe i henne skrek høyere og kraftigere. Ba henne komme seg vekk.
Gutten bøyde seg framover og hun hørte han trekke pusten.
«Seriøst Jennifer, kom dæ vækk! Du ane ikke kor farlig han e!»
Jennifer begynte å skjelve og tok seg til pannen. Den var klissete og hun fjernet hånden. Den var rød av blod. Gutten stirret på henne og øynene utvidet seg i det de ble røde.
«Kom deg på bena og løp!»
Hun stirret på gutten før hun kastet seg på bena og vaklet et steg.

«Løp,» pep gutten og holdt en hånd over munnen. Øynene hans skiftet mellom rød og brun. Håret sto til alle kanter og han så skremt ut. Stemmen i henne ba henne om å løpe, men Jennifer syntes ikke det var rettferdig. Gutten så ganske redd og sårbar ut og klærne han hadde på seg var noen filler. Blikket hans møttes hennes. «Pokkers jente, spring!»
«Koffer det?» Jennifer hevet haken og tok seg til hodet. Det verket litt og hun ante ikke hvordan hun skulle reagere på det gutten sa. En forferdelig kulde fylte parken, og i neste sekund skar et høyt brøl i stillheten. Et brøl som minnet om tusener av sårede sjeler, og lidende dyr. Gutten sperret opp øynene. «Det e førseint!»
«Jennifer nu har du faen mæ bare me å høre ætter! Du blir jaga. Kom dæ unna di pokkers sta jente!»

Han holdt en hånd over munnen og løp framover. Han tok et fast grep om Jennifers håndledd og begynte å dra henne innover i parken. Hun skrek i redsel og ble besvart av et høyt brøl i det fjerne. Gutten skalv og løp fortere. Greinene pisket mot dem, og Jen ble irritert på ham. Hun fattet ikke hvordan han kunne ta seg den frihet i å ta på henne. Dra henne med seg gjenom parken og få henne til å løpe seg om idiot. En grein smalt i det ene kinnet hennes og fikk henen til å gispe høyt. Gutten løp så lett ved siden av henne og hun slet med å holde følge med ham.
«STANS!» skrek hun hest og forsøkte rive seg løs fra grepet hans.
Gutten dro henne med bort til en fontene. «Du lukte blod og da vil de jakte på oss.»
«Ka fan feile det dæ?» Jennifer stirret trassig på ham og knep øynene sammen. Hun hatet når gutter skulle sjefe og forvirre henne. Denne gutten forvirret henne ikke lite heller akkurat.
«Døpp haue ned i fontena!»

Gutten kunne like godt ha slått henne i magen. Hun hadde blitt like overrasket av det. Det ville på en måte ha vært mer foretrukket om han gjorde det enn å be henne ødelegge håret på å dyppe det ned i det skittene vannet i fontenen.
«Næi..?»
Gutten tok ikke nei for et svar. Han grep tak i henne og dro henne mot vannet. Jennifer skrek og kjempet med nebb og klør for å komme seg løs fra denne merkelige gutten. Han skremte henne og freaket henne ut.
«Ikke ont ment, men du e nødt å få bort blode!» Sa han inn i øret hennes med mild stemme. Jennifer roet seg ikke akkurat på stemmen hans. I stede hisset hun seg mer opp og kjempet kraftigere for å komme seg løs fra grepet hans. Hun hadde en sterk følelse av at han kom til å drukne henne.

«Nu har staheta di ført til at du kommer til å dø! Tenk på det!»
Den merkelige stemmen som hadde snakket til Jennifer tok kontakt med henne.
«Okei, kæm i fan e du?» Hun forsøkte bare å svare, og det skulle vise seg og være nyttig.
«Magien i dæ...»
Jennifer gispet og vred seg i guttens grep. Hun måtte komme seg løs og vekk fra ham.

Mysterygirl   Nordland

 

    bettia
:D

Oi.
Spennende!
Du er flink!:D

Dette er kjempebra, jeg misunner skrivetalentet ditt!!:D

Det er egentlig alt jeg klarer å si. For jeg har som vanlig ikke noe å pirke på...^^

Men vet jo at det ligger mer ute, så da stikker jeg dit etter å ha stemt her;)<3

Klem^^<307/03/2010 00:55

 
    Crimson Dreams
xD AH! Jeg elsker det! Esker HAM, plages over Jen's reaksjon (som burde vært mer som min syns jeg) xD
Dette er så herlig!
Selv om det kanskje skulle vært skummelt, ble jeg alt for distrahert av gutten til å skvette:3 istedenfor satt jeg faktisk og hvinte xD
Gleder meg til neste del! :D
Lova ya hun!
*stemmer*

Crimson Dreams

07/03/2010 01:16

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.