Zombiefisert - Del 13

En mann med mørkt hår og grønne øyne så opp. Han kom sakte mot dem og øynene gransket Jennifer. Øynene videt seg ut som om at han så et spøkelse. «Du er datteren i huset?»
«Navnet mitt er Jennifer Morissey,» hvisket Jen og la opp en forvirret mine. «Ka e det som e skjedd hær?»
«Vet du ikke sjølv at føreldran dine e dræpt?»
«Hæ?» Jennifer sperret opp øynene og latet som om at hun var overrasket. «Æ sov over hos kjæresten min.» hun gjorde en håndbevegelse mot Andy som rødmet.
Politimannen vendte hodet mot Andy og så på ham. «Sov hu hos dæ i natt.»
«Ja, ho sov hos mæ i natt og sov visst ganske godt,» humret Andy og la en arm om skuldrene hennes. «eller?»

«Du hadde mjuk seng,» Jennifer så opp på ham før hun vendte hodet mot politiet. «kan æ få gå inn?»
«Helst ikke.»
«Koffer ikke?»
«Fordi det e blodspor der og foreldran dine e dræpt og en venn av familien kanskje. Daniel MacKye.»
«Åh, men æ må inn. Kordan skal æ kunne klare mæ? Sælvsagt bor æ hos Andy, men æ træng pænga og visse saker fra romme mitt!» Jennifer forsøkte å høres fornuftig ut, men mens hun snakket begynte store tårer å strømme nedover kinnene hennes. Hun forsto at det å være så nær huset der foreldrene hadde blitt drept ikke var helt bra for henne. Samtidig som det var et spill lente hun seg nær Andy og la hodet mot brystkassen hans. Lyttet etter hjerteslag, men hørte ikke noen. Ikke et eneste dunk.


Andy la armene rundt henne og holdt henne tett.«Vær så snill å la ho hente pengboka og nån skifteklær. Ho træng det. Selvsagt kan ho bruke mine klær, men kor teit e ikke det vær dag når ho e så fin som ho e.» Han snakket som om at de var sammen og Jen kjente sitt hjerte begynne å dunke fortere.
«Det e jo ikke det beste før ho å gå inn. Du kan gå inn…?»
«Andy, Andy MacKye.» sa Andy og Jennifer så opp. Hun tørket tårene og rygget et steg unna ham, mens hun studerte gutten. Andy var umenneskelig kjekk i hennes øyne og hun klarte ikke beskrive hva hun mente.
«Andy MacKye. Du, va ikke du på den skoleturn?» Politimannen gransket Andy som ble blek.
«Nei, ka snakke du om?»

«Massakre på en skoletur. Det va en elev de ikke fant. Èn de antyda kunna ha overlevd. Det står i blokka mi. Det står Andy MacKye. Æ va en av ætterforskeren som jobba/ jobbe med den saken.»
«Kan vi få gå inn i huse?» Jennifer stirret på politimannen. Før hun rakk å forstå hva som hendte løftet hun hånden og laget en sirkel i luften med hånden. det begynte å gnistre i gull rundt hånden hennes og før hun forsto hva som hendte ble politimannen fjern og øynene var gule. «Ja, bare gå inn…»

Jennifer stirret sjokkert på de andre og alle politifolkene hadde gule øynene og så helt fjerne ut. «Ka jor æ?»
«Hypnotiserte dæm me magi. Den vare cirka bare ti minutt så nu må vi være rask.» Andy tok hånden hennes og dro henne med bort og inn i huset. Med en gang de kom inn døren var det blodspor og på den hvite veggen var det bloddråper. Jen kvalte et hikst og lot Andy dra seg med opp. der tok hun og pakket en liten bag med klær og tok med penger og sminke. Ikke forsto hun hvorfor hun gjorde dette, men noe inni henne sa hun måtte det.

«De e ute av hypnosen,» hvisket Andy plutselig og dro Jen med seg. Hun kastet et langt blikk mot rommet sitt igjen. Tryggheten var i det, men han dro henne bort. Bestemt tok han henne med ned og valgte at de skulle gå ut altandøren. Altanen var full av blod og i blodet sto det skrevet noe. Vokt dere. Løp så fort du kan, men vi vil finne deg igjen. Ondskapen er sluppet løs. Blodbadet er i gang.

Mysterygirl   Nordland

 

    Bliss
Ohooho, ny leser av denne serien.
Utrolig spennende, men samtidig så er jeg nesten redd hver gang jeg leser dele (men greier selvfølgelig ikke å slutte å lese xD)

Stemmer <315/03/2010 20:06

 
    bettia
Først litt usaklige/teite greier:
pengboka. Jeg er glad du skrev det - for da har jeg det svart på hvitt at det går an å si - for blir ertet for akkurat det ordet der (og en haug med andre da:P), men nå kan jo til hun som synes det er merkelig, få se at det er et ord:D

~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~

Så til den ordentlige, men nok veldig lite konstruktive, kommentaren:

Dette er kjempebra!:D Jeg begynner å lure på om Andy ikke er helt menneskelig jeg, siden Jen ikke kunne høre et eneste dunk når hun lente seg inntil ham. Hmm, og siden han bruker magi. nei, han kan ikke være menneskelig han...*gruble*

Slutten er bra - du gjør slik at jeg vil ha MER!(a):D

Jeg vet ikke mer å si, enn at du er kjempeflink!:D<3

Stemmer^^
Klem <3316/03/2010 23:15

 
    Bliss
Ja, jeg begynner også å lure på om Andy er helt menneskelig, som bettia sa. Hmhm ..
Skriv snart igjen :D!

17/03/2010 17:06

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.