Zombiefisert - Del 14

Andy så like overrasket ut som Jennifer. Begge stirret ned på blodet og kunne ikke tro det som sto der. Jennifer sine øyne utvidet seg og hun så sjokkert og trist ut. Andy gjorde også det, men han la like etter en nøytral maske over ansiktet og blunket. Han kunne ikke se redd eller skremt ut, da ville han bare jage Jen mer opp.
«Jennifer, kanskje vi burde gå. Trur ikke det her e det beste før dæ å se akkurat,» mumlet han og så på Jen. «Du ser mildt sagt skrekkslagen ut.»
«No shit sherlock,» hvisket Jen ironisk og så opp. Øynene hennes var fylt med tårer og hun var totalt på gråten. «No shit sherlock
En tåre rant nedover kinnet hennes og hun hikstet. Andy klemte henne og selvom noe i han sa løp så overså han det. Han måtte trøste henne. Han holdt den spinkle je nta tett inntil seg og så ned i det blonde håret. Det var da han så det. Hun var ikke naturlig blond. Hun haddelangt slett blondt hår, men var det virkeligheten?

«Gutten,» sa plutselig noen høyt. «Æ trur det va han som va i skolemassakre!»
«Vi burde spring.» mumlet Andy og tok Jens hånd.
«Hæææ?!!»
«Kom igjen!» Andy dro henne bestemt ned fra altanen og begynte å løpe. Jen kjente at grepet hans var stramt og løp med. Hun var redd hva som ville skje og kastet et hurtig blikk over skuldrene. Sjokkert så hun at politiet kom ut på verandraen. De så etter dem. Hun sperret opp øynene og rykket bestemt i hånden og kastet seg inn mellom noen busker. Bena ga etter og hun falt.Andy ble rykket ut av balansen han hadde og falt også. Alt Jen så var de store brune øynene som var store av sjokk og redsel og i neste sekund falt han over henne. Han landet tungt over henne og slo luften ut av henne.

Fort heiste han seg opp på armene, og så ned på Jennifer som var andpusten. Hun hev skarpt etter luft og merket at Andy ennå delvis lå over seg. Det var pinelig med den stillingen. Hun trakk pusten dypt og kjente luften raspe i lungene. «Andy!»
«Ka?!» Andy så opp og møtte blikket hennes. Brune varme øyne stirret inn i grønne klare øyne. Hjertet hennes slo gnist og hun ble varm innvendig.
«Kom dæ av mæ,» hvisket hun dempet.
«Åh. Åh.» Andy dro på smilebåndet og blunket lurt før han heiste seg av henne og dro henne opp i sittende stilling. Jen holdt på å bryte ut i et hysterisk latteranfall og Andy måtte legge hånden over munnen hennes et øyeblikk. Han så svært bekymret ut og kastet et blikk mot huset hennes. Hun oppfattet dette og blunket forvirret. «Ka e det som e galt?»

«Ingenting egentlig. Bare det at de kjente mæ igjen. Kordan kan de ha klart det?» Andy blunket og så seg nervøst rundt. «Med mindre-»
Jennifer sperret opp øynene og gispet etter luft. Hun ante ikke hvorfor hun reagerte på denne måten, men noe skremte henne. Noe inni henne bevegde seg.
«Jennifer! Dere må komme dere vekk!» stemmen flerret høyt og tydelig i hodet hennes og fikk henne til å stirre på Andy. Redd.
«Vi må bort hærfra.» mumlet hun og så inn i de brune dype øynene.
«Nei, kødde du?!» Ironien i Andys stemme fikk henne til å dra på smilebåndet.
«De kan ikke være langt unna.» Sa noen. Andy reite seg og Dro Jen på bena. Med lette steg løp de sin vei. De måtte komme seg bort.

~*~

En portal åpnet seg sakte. En skikkelse beveget seg inne i det gule lyset. Sakte og grasiøst. Skremmende vakker. Sakte strakte skikkelsen en hånd mot det gule lyset. Som om at hånden brøt gjennom et tynt lag is kom denne gjennom det gule lyset. Hånden hadde lange tynne fingre og skremmende blek hud. Den famlet i mørket og snart grep en hånd med litt mørkere hud denne hånden. Personen som dro i hånden som kom ut av portalen smilte ondskapsfullt. Øynene lyste av hat og ondskap og var skjult under en mørk pannelugg. Langt sort hår lå nedover skuldrene og hun dro hardt. Sakte kom skikkelsen gjeonnom det gule lyset og det eksploderte rundt henne. Falt i gulvet som knust glass.

Mysterygirl   Nordland

 

    anna jo
denne delen var super som alltid Mysterygirl:)
Håper neste del kommer fort:)
*Stemmer*

18/03/2010 10:57

 
    Bliss
Kjempe bra :)!
Gleder meg til neste del.
*Stemme*

18/03/2010 15:31

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.