Zombiefisert - Del 15

Mens lyden av knust glass klirret i hytten rettet skikkelsen som hadde kommet ut av portalen seg opp. Det var en usedvanlig kvinne. Hun hadde hvitt hår som rakte henne til midt på brystene. Huden var hvit som snø, munnen blodrød og munnvikene skjulte et mystisk smil. Ansiktet var symmetrisk og perfekt. Øynene glødet i ansiktet og man klarte ikke la vær å se på dem. Lilla og klare.

Kvinnen med det sorte håret falt ned på knærne. «Åh, Desteny.»
Desteny strakk på seg og vendte hodet mot kvinnen med det sorte håret. «Heidi.» Hun sa navnet med avsky. Hun ønsket ikke være i den situasjonen hun var i. Hun var på en måte fanget. Hun hadde intet valg enn å lystre sin mester. Magien drev henne inn i en annen verden. Drev henne til å være en hun ikke ville være.

«Den store har redda dæ,» hvisket Heidi hest og smilte ondskapsfullt. « æ trur du e klar.»
Desteny ble smal i blikket og hadde mest lyst til å kaldkvele Heidi, men kunne ikke gjøre det. Da ville hun selv bli myrdet på en grotesk måte. Den onde kvinnen som sto foran henne hadde makt, og hun sto i ledtog med det skjulte mørket.
«Ka e mitt oppdrag?» Desteny lot blikket smalne og la opp et pokerfjes, mens hun samtidig smilte ondskapsfullt.

~*~

Jennifer tok på seg en rosa singlet og en løs dongeribukse som hun fritt kunne bevege seg i. Hun tørket fortvilet håret og børstet det. Hun kastet et stjålent blikk opp i det Andy kom inn i hytten. På seg hadde han en ny dongeribukse som satt fint og løst på ham og i hånden hadde han en grønn t-skjorte. Jen blunket og så nysgjerig på Andy. Han var mildt sagt pen konkluderte hun. Magen var veltrent og kroppen var spinkel og muskuløs. Hun ble fascinert av ham og ble dermed stående med munnen halvveis åpen og se på ham. Merket ikke at han så på henne med et hevet øyenbryn.

«Jennifer?» Andy brøt ut i en herlig latter. En latter som rykket Jennifer til tiden de var i.
«KA?!» Hun sperret opp øynene og så på ham mens en svak rødfarge bredte seg i ansiktet hennes.
«Ka du syntes va fint og deilig å se på?» Andy ertet henne.
Hun ble om mulig rødere i ansiktet. «Dæ?»
«Åh.» Andy dro på smilebåndet og så pinelig berørt ut. «Hves du ikke får synes æ e fin da?»
«Da e du utrulig deilig. Nam!» Hun rynket brynene overrasket over hva hun selv sa. Det hun sa var ikke henne. Hun var vel ikke slik? Hun var vel mer ydmykt og mindre selvsikker. Selvsagt ikke. Hun hadde en gang vært en av de megapopulære og kule jentene. Den alle guttene ville ut med.

«Åh, Jen.» Andy smilte til henne og dro på seg t-skjorten. «Sånt får du ikke lov å si, ok?»
«Koffer ikke?» Jen prøvde å skjule skuffelsen i stemmen. Hun hadde vanligvis kjappe og enkle svar for å kunne ta ned hvem som helst, men ikke Andy.. hun visste liksom ikke hva hun skulle si.
«Førdi æ ikke e den du trur æ e.» sa Andy dempet og Jen blunket. Hun hadde ikke ventet dette svaret, og visste ikke hvordan hun skulle reagere. Det endte opp med at hun så ned i gulvet og kjempet mot mange blanede følelser. Andy så dette og blunket. Sakte kom han bort til henne og ga henne en vennskapelig klem. «Ka du sa plan førr i kvell e?»

«Hæ?» Jen kom seg løs fra ham og blunket forvirret.
«Vi kan ikke bare sitte hær i kvell, vi må bevege oss litt rundt sånn at vi ikke blir funne.»
Ansiktet til Jennifer lyste opp. De kunne gå ut på pub. Hun kunne vise vakre Andy fram for Kami. Kami ville prøve seg på ham, men han skulle være hennes. «Vi ska ut,» Jen hevet det ene øyenbrynet og smilte lurt til Andy. «i lamme mine vænna.»

Mysterygirl   Nordland

 

    bettia
Interesting.:)

Du er kjempeflink, Mysterymi!:D Jeg lurer på hvem Andy egentlig er, jeg...:P (håper virkelig ikke at du har skrevet det før, at det er jeg som ikke følger med...?)

Nå skal jeg stemme og løpe videre. Delene kan ikke ligge der uleste, vet du;)<3

Klem!^^<3

19/03/2010 21:49

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.