Zombiefisert - Del 16

«E du tullat?» Andy sperret opp øynene og stirret skrekkslagent på henne.
«Let's have som fun, this beat is sick. I wanna take a ride on your disco stick.» Sang Jennifer og så ertende på Andy. «Du e me. Du e jo kjæresten min må du huske.»
«Hæ?»
«Men litt sykt at vi ikke har kyssa da.»
«Jennifer Morissey, her må du roe dæ ned.» Andy lo anstrengt og nervøst. «Det hær e ikke dæ.»

«Kanskje ikke.» Jen trakk på skuldrene og smilte. Hun så fram til en litt vill kveld. Hun visste hun trengte det. Hva var ikke bedre enn en gutt som var kjekkere enn Christian og en hun faktisk ville kysse? Ikke at hun ikke ville kysse Christian, men hun hadde aldri vært slik med Christian som hun var med Andy. Ting var annerledes og skremmende.
Hun satte i gang det harde arbeidet med håret sitt og lurte på om han likte blonde mennesker eller brunetter. Hun kastet et blikk mot ham og kjente hun ble varm i kinnene. Kanskje han var den hun trengte. Den som var annerledes og selvsikker nok til å hanskes med henne.

* * *

Jen tok Andys hånd og dro ham med seg mot Milano. «Du treng åsså detta.»
«På kordan måte?» Andy stanset og dro til seg hånden. Med en gang han var ute av taket hennes begynte hun å skjelve og strakte seg etter hånden hans.
«Jen, det hær e ikke dæ.»
«Ok, æ bare,» Jen så på ham med store øyne og klamret seg til hånden hans. «e ikke mæ sjøl. Æ treng å gå ut.»
«Det e nokka anna som plage dæ.» Andy satte bestemt de brune øynene sine inn i hennes. «Ta å fortell mæ.»

«Du vil bare ta den bestemte preiken om at du ikke e som alle andre, men det e du kanskje ikke, men du e fin. Æ og ei jente som hete Kami har hele tida hatt en konflikt. Ho trur hele tida ho e finere og deiligere enn mæ. Kanskje ho e det, men uansett så hadde æ en fyr æ likte og me en gang la ho ann på han. Det som resulterte i her, e at æ ikke vet om æ like han lenger, men dæ-» Jennifer avbrøt seg selv og blunket trist.
«Så du vil at æ skal spille kjæresten din og sette ho på plass?»
«Hvis du kan det hadde æ blitt kjempegla, men da må du oppføre dæ som det, og da kan det hende vi må kysse, og sånner kjæresteting.»
«Okei, æ e me. Det kan bli morsomt.» Andy smilte. Han likte ikke når Jen så trist ut, og derfor lot han henne bestemme. Hun smilte og lente seg mot ham og ga ham en klem. Hun virket glad og lykkelig, og de følelsene hun viste for ham virket ekte.

Det var svak belysning og vinduene var sotete. Det var svak røyklukt i rommet og musikk ble spilt dempet. Jennifer holdt Andy hardt i hånden og han måtte kaste et stjålent blikk mot henne. Hun var vakker. Håret hang mykt nedover skuldrene, den rosa singleten var byttet ut med en rosa genser. Dongeribuksen satt pent og lett på henne og jakken var åpen med et skjerf i halsen. Hun hadde heller ikke for mye maskara på seg, og svak rosa øyenskygge på øyenlokkene.

«Ja, så ho kommer ikke. Innse det, Jennifer e ikke go nok førr nån!» flerret en høy stemme. Ei jente med lang blondt hår, blek hud og isende blå øyne så opp. Hun hadde en topp som satt helt stramt om henne og en tights med høye støveletter. Det så ut som om at hun var en slik person som selv syntes hun var superdeilig og verdt alt mulig.
«Jen, kommer og ho vil kysse mæ.» sa en gutt Jen kjente igjen som Christian.
Det var en liten gjeng som satt rundt et bord. Christian, Kami og noen av de andre vennene til Christian. Jennifer dro Andy med seg mot bordet.

Mysterygirl   Nordland

 

    bettia
Oi.
Fint dette:) Andy virker snill om ikke annet - jeg er stadig nysgjerrig på hvem han er jeg;) Det er flott det^^

Du er megaflink, sånn om du har glemt det(noe jeg håper, og tror, du ikke har...:P)

STEMMER^^<3

Klem!<3

19/03/2010 21:58

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.