Zombiefisert - Del 17

«Hei,»sa hun og gjorde en håndbevegesle mot Andy. «dette er Andy.»
«Åh, hei,» Jenta med det blonde håret gjorde seg selv deilig og så på Andy. «Æ e Kami.»
«Jaja, hyggelig,» sa Andy likegyldig og så på Jen som dro på smilebåndet. «Ka vi skal?»
«Skal vi sætte oss?» Jen så spørrende opp på ham. Hun følte seg selv vakker og hun følte seg selvsikker sammen med ham. Andy nikket og blunket før han tok tak i en stol og dro den ut for Jen. Hun smilte og satte seg og fikk ham ved sin side.

«Åh, kem e Andy egentlig?» Christian så interessert bort på ham.
«En som vanke med feil jente,» sa Kami og blunket intenst med vippene sine. Andy hevet et øyenbryn og blunket uinteressert. Jennifer så dette og smilte. Hun hadde glemt av planen og likte måten Andy var på.
«E det kjæresten din?» Christian blunket.
«Æ vet ikke om vi e kjæresta enda, men æ like ham kjempegodt,» svarte Jen og vendte hodet mot Andy. Hun strakte hånden mot ham og han tok den. Klemte den kjærlig og holdt den der.

«Du e så fin, Andy, å æ e deiligere enn ho. Æ kan ha sex med dæ,» blunket Kami og kom rundt bordet. Hun la armene om Andys skuldre og klemte ham. Han så irritert opp og ristet henne av seg før han selv slapp Jens hånd og heller satte seg nærmere henne. Forsiktig smøg han armene rundt Jen og dro henne mot seg. Kami åpnet og lukket munnen i sjokk. Christian sperret opp øynene og stirret på Jen. Hun ble rød i kinnene og lente seg så nært ham hun kunne komme.
«Det dær ser jo ikke kjæresteakti ut.» Kami ble rød i ansiktet og stirret stygt på Jennifer. «Men se hær da.» Hun glodde på Jen mens hun gikk rundt bordet. Strakte seg fram og strøk Christian over håret. De andre så sjokkert på dem. Kami bøyde seg ned og kysset ham.

Christian spratt opp og stirret stygt på henne. «Du e fette gal!»
«No shit,» humret Jen og reiste seg fra stolen og satte seg på Andy sitt fang. Han smilte og holdt henne tett inntil seg. De ble sittende sammen med gruppen av venner. Andy følte seg ikke helt tilpasset og det gjorde heller ikke Jen.

Litt mer utover begynte det å komme fler folk og Kami fikk på en eller annen måte i seg alkohol. Hun ble mer og mer intens og la seg langflat etter Andy som ikke likte dette. Det likte heller ikke Jennifer, for Andy var hennes erobring.

~*~

Noe bevegde seg i mørket. Slepende steg. Tung raspende pust. En vill skapning som bare ventet på å slippe fri. Bare ventet på å skape et ekte blodbad.

Desteny så på Heidi med sinte øyne. Hun kunne ikke tro at en kvinne som Heidi kunne tukle med slik en vill ondskap. Det ville ødelegge alt håp. Håpet som en gang hadde levd var i ferd med å slukne. Hun visste ikke hva som kunne skje, men det ville ikke vær bra, eller pent.
«Mester,» knurret noen og inn døren kom en ekkel skapning. En person med grønn og slapp hud. Store øyne med røde pupiller og en munn det var størknet blod rundt. Han hadde ikke hår på hodet og hele kroppen var grønnlig. Han manglet høyrearmen sin og det var var skjelettbein ned til der albuen skulle vært. Magen var revet opp og man kunne se innvollene. «Noen er drept.»

Desteny kjente innvollene sine vri seg og måtte snu seg vekk for hun ville ikke se på den groteske skapningen. Likevel måtte hun se opp og gispet etter luft i det hun så bildet den groteske skapningen hadde med seg.

Mysterygirl   Nordland

 

    RikkeVD
Vet ikke helt hva jeg skal si, annet enn det er så spennende så skriver sånn at jeg lengter etter mer, det er spenende og romantisk på en og samme tid. Stå på<3

19/03/2010 21:28

 
    bettia
usj... sånn egentlig liker jeg ikke Kami...Sikkert ikke meningen heller, rekner jeg med:P

Men det er kjempefint skrevet. Siste del pirket i nysgjerrigheta mi iallfall:D Goodee skildringer og bra flyt. Du er flink du!:D<3 *myse pittelitt sånn misunnelig*

STEMMER!^^<33

Klem!^^;)<3

19/03/2010 22:04

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.