Zombiefisert - Del 20

«Vi må ikke bli oppdaga,» hvisket Andy inn i øret hennes.
Hun stirret med store og redde øyne på ham før blikket gled til det runde avkappede hodet. De isende blå øynene stirret opp på henne og nå var de sorte kantene ekstra skumle. Munnen var åpen og rød. Det svarte håret var rødlig i kantene og det rant ennå blod fra hodet der det hadde blitt skilt fra kroppen.
«Christian!» Jennifer gispet etter luft og falt forover. Rommet begynte å spinne. Kroppen begynte å skjelve ukontrollert. Hun begynte å puste høyt og tok en hånd til munnen. La den over munnen sin og holdt på å begynne å gråte. Øynene ble blanke og videt seg mer ut.

«Jen,» hvisket Andy og kom nærmere henne. Dro den skjelvende jenta inntil seg og klemte henne. Tårene tok til å strømme. Rant nedover kinnene. Hun hikstet og boret ansiktet sitt mot ham. Trakk inn den søte duften av ham og klammret seg til ham.
«Du er nødt til å kysse Christian farvel.» Hvisket den mystiske magistemmen i hodet hennes.
«Ka e det du snakke om?» I fortvilelse svarte Jennifer stemmen på en spydig måte.
«Du må kysse ham!»
Jennifer stirret ned på det avkappede hodet til Christian og deretter bort på Andy sitt ansikt. De var rake motsetninger. Christian hadde hatt klare og blå øyne og hadde brukt maskara og e og Andy var den vakreste av dem. Jen møtte blikket hans og hun så at han allerede visste det. Han så spørrende på henne og blikket spurte: takler du det?

«Ja,» hvisket Jennifer og blunket. Sakte strakte hun to hender fram og la dem om hodet. Kjente de varme kinnene. De var ennå varm. Kjente hvordan hendene ble klissete og ekle. Hun rynket på nesa og så ned i ansiktet til gutten som en gang hadde vært en skikkelig god venn av henne. Hun kjempet mot en smertefull og grusom kvalme. Sakte dro hun ansiktet mot seg og trykket leppene sine mot hans døde. De var ennå varm og smakte Christian. Slik hun hadde husket det. Hun rykket hodet sitt vekk og stirret ned på hodet i hendene sine. Var forvirret og overrasket over å holde et avkappet hode. Likevel reagerte kroppen med avsky og fort men så stille hun kunne la hun Christian sitt hode tilbake på gulvet og stirret på hendene sine. Røde og blodige.
«Dette er mye av det du vil møte sammen med meg,» hvisket Andy og så alvorlig på henne. «men du kan ikke være redd.»
«Hvorfo-»

«De må være hær!» Knurret noen rett over hodene deres. Jennifer kvalte et skrik og la de blodige hendene sine over munnen. Hun sperret opp øynene og fjernet dem igjen. Øynene fyltes med tårer og hun kjente ubehaget etter å ha lagt blodige hender i ansiktet.
Andy sperret opp øynene og tok bestemt tak i Jen sin hånd. «Vi må ut hærfra»
Bestemt dro han henne med seg langs kanten under bordet. De kom til enden og Andy så ut under en duk. Han trakk hodet fort inn under bordet igjen og blunket. «Døra e tre skritt herfra å vi kan klare det. Pleie den å være låst?»
«Nei,» svarte Jen rolig. «Så?»

«Du tar hånda mi, og spring alt du har. Så vi klare det. Æ love,» hvisket Andy og klemte hånden hennes. Jen ble varm innvendig og rødmen eksploderte i ansiktet hennes. Hun lot sine fingre legge seg over hans og et lite smil bredte seg i ansiktet hennes. Hun ble drømmende og tenkte på at de nesten hadde kysset. Elsket tanken på det. Hun likte ham.
«E du klar da?» spurte han og de brune øynene så inn i hennes. «Æ lar dæ ikke skades. Du må komme dæ ut uansett ka, ok?»

Mysterygirl   Nordland

 

    bettia
S.P.E.N.N.E.N.D.E!!:D:D

Åh. Jen er jammen sterk, som i det hele klarte å holde hodet til Christian, det hadde jeg aldri klart!:)
Du vet at jeg nesten døør av avslutningene dine?! Du kan jo ikke stoppe slik! Det er altfor spennende! xD<3 (tulla, jeg elsker avslutningene like mye som resten av delene, just as you know it..;)

Du er flink!:D<3
*stemmer*
Klem!^^<3

25/03/2010 22:05

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.