man kødder ikke med buabarn

Leelawadee må nesten skrive en avskjedstekst, hun også. Kanskje ikke så godt gjennomført som alle de andres, men allikavel en avskjedstekst. Har selvsagt lagt inn et par skrivefeil her og der, noen med vilje fordi det er sånn jeg sier ordene, andre fordi jeg er litt trøtt eller fordi gramatikkreglene har rustet litt inne i hodet mitt grunnet det er evigheter siden jeg har skrevet noe som krever omløp i hue.

4 januar 2011, for snart to år siden, oppdaget jeg skrivebua. Da var jeg ingen, men gikk snart over til å være et buabarn. Jeg tror det tok nesten et halvt år før den første teksten min, en ikke så bra gjennomført skoleoppgave-novelle, fikk en kommentar, som selvsagt inneholdt noe som "hvorfor har ingen kommentert dette før?" Takketakke for kommentaren, Dutchess Arora.

Masse tekster blei lagt ut i hytt og pine, mangemange slettet nå. Dårlig engelsk, dårlig ordforråd. Ingen av delene har forbedret seg noe merkbart, men i det minste er jeg mer sikker på ordene jeg skriver. I april 2011 la jeg ut en diktserie med titler stjålet [stjælt] fra en fantastisk pennyklubb-bokserie kalt Heartland. 25 dikt blei det i serien. Første og muligens eneste tingen jeg har fullført.
I april skreiv jeg også diktet Luna som jeg vant tommel på. Stolt? Ja, det er jeg.

I løpet av mine nesten to år har jeg skrevet mye om forferdelige ting som selvskading, selvmordstanker, vold, tristhet o.l. Som oftest fordi jeg virkelig har vært trist og redd - skriving er en fin måte å få utløp for følelsene sine. I hvert fall fungerer det for meg.

Skrivebuatreff 2011 - mange nye venner, mange forbilder, mange fantastiske mennesker. Samme med Skrivebuatreff 2012.Mennesker jeg aldri vil glemme og forhåpentligvis aldri vil miste kontakten med:


Lumineux - Den absolutt beste i verden. Den jeg er allermest glad i. Aylamin <3
Katniss - Mentorbarnet, men har egentlig overlatt deg til deg selv. Og en fantastisk venninne.
Spurvejenta
Drømmevever
Tustehue
Ompabop
Irwa
Rue
Alperosen
DanielKE
Brazilkul
Beliar
Ailar
Asmiley
Boktyven
Lollyn
Hali Zumba
Cythraul Valentine
Eiketreet
Helenora
MetalLove
happy trotty me 
Emtonieog mange, mange flere. Beklager eventuell feilstavelse av buanavn.

Jeg tror jeg trygt kan påstå at jeg er et buabarn. Når noen spør meg om hvem jeg er, kan jeg bare forklare dem litt om skrivebua. Det er en trygghet i det, en trygghet jeg ikke finner noen annen plass.

Mesteparten av de gode vennene mine fant jeg på skrivebua. Med unntak av Ventus og Logical, som går(gikk) på samme skole som meg, hadde jeg sannsynligvis ikke truffet noen av alle disse fantastiske buamenneskene. Jeg hadde aldri fått muligheten til å snakke med dem. Noen hadde jeg nok klart meg uten, imens andre har hjulpet til med å "forme" meg slik som jeg er. Jeg verken er eller har vært en klump plastelina, som forsikring.

Hadde det ikke vært for bua hadde jeg kanskje aldri møtt Tustehue, og da hadde hun ikke kunne tatt bilde den gangen jeg hadde en ekornape på hodet. Jeg hadde kanskje  heller aldri møtt Syv, også kjent som Ompabop, og skaffet meg et fantastisk og morsomt forbilde. Kanskje hadde jeg ikke møtt Ayla/Lumineux, og virkelig fått kjent hvordan det er å forelske seg. Hadde det ikke vært for bua, hadde jeg kanskje aldri truffet tvillingene Freja og Siri (Spurvejenta og Drømmevever) som er noen av de absolutt mest fantastiske vennene mine. Kanskje hadde jeg ikke hatt noen Sesaras (Katniss) som alltid får meg i bedre humør og alltid holder meg oppe uansett hvor nær jeg er ved å falle. Tenk om det ikke hadde vært noen Persille (Lollyn) som kunne passe på meg, da hadde det gått dårlig og jeg hadde sannsynligvis dødd av hjerteinfarkt som følge av for mye iskaffe. Hadde det ikke vært for bua hadde jeg heller aldri møtt Random og Abstract, to stykker jeg ser utrolig mye opptil og beundrer for hvem de er. Jeg hadde nok ikke møtt Irwa, selv om vi egentlig ikke befinner oss så altfor fjernt fra hverandre. Tim (Alperosen) og DanielKE hadde vært fremmede. Truls-Daniel Storm-Leander Andreas Bolstad Fløde (Beliar) hadde også vært temmelig fremmed for meg - og det hadde vært helt katastrofe.


Men hva skjer egentlig nå?

Kan jeg fremdeles stamme "L-lila-vadi, liksom, eller bare Lela." når folk spør om jeg har et kallenavn?
Kan jeg være Leela uten bua? Om ikke, hvem er jeg da?

Så kan jeg beklage meg ovenfor alle jeg har glemt i min lille takketale som egentlig ikke inneholder noe som er verdt å lese. Uansett;

Takk, Skrivebua. Takk til redaksjonen (da spesielt Mona og Ingrid). Takk for at jeg kan være Leelawadee noen timer til. Takk for at jeg engang var Relextica. Takk for at du er til, Skrivebua. Takk for at dere er til, buabarn.

Godnatt og farvel, adjø så lenge, på gjensyn. Kjære bua.

Og èn ting til: Man kødder ikke med buabarn. De står nemlig sammen. Uansett. Kanskje tapte vi kampen nå, men en dag kommer vi sterkere tilbake.

Med vennelig hilsen

Leelawadee
eller bare Leela
.


Leelawadee   Oslo

 

    Lumineux
<3

01/01/2013 22:19

 
    Abstract
<3

01/01/2013 22:24

 
    Random
Du er søt du! Og det er både gøy å koselig å kunne
se i denne hilsenen, hvor mye du har vokst på
skrivebua.
(Ikke kompanser med iskaffe for tiden du ville
brukt på bua da)

<3

01/01/2013 22:31

 
    Queen Mia
Me skal banka dei.

<3

02/01/2013 00:33

 
    Queen Mia
Det var fra Daniel (Beliar) ^^ Veldig søt avskjeds tekst <3 Det er så trist hele greia... :(

02/01/2013 00:34

 
    Leelawadee
vi skal ta r'em!!!

Må vel takke et par til også;

Skrivespira
Air
Ida:)
Nightgale
Evvy
Supernova - i fet skrift fordi du er awesome, Helenemmiiin <3
Fluesopp
Soppopp
Tusta!
glødende lykke
sangspira (eller hva nå Synne heter på bua)
Gullhår og Englejenta
Løvinnen
ConnieIB

og alle andre dere fantastiske vesner.

Og unnskyld til alle nye jeg aldri får ønsket velkommen.


02/01/2013 01:58

 
    Skrivespira
Tusen takk til deg også! :D <3

02/01/2013 02:09

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.